Karacabey'de metruk binalar hepyek yıkılıyor

Mecidiye ve Abdullahpaşa mahallelerinde meydana gelen yıkımlar hakkında Başkan Özkan, 'Çalışmalarımız özek ve kırsalda kesintisiz sürecek'...

Mecidiye ve Abdullahpaşa mahallelerinde meydana gelen yıkımlar hakkında Başkan Özkan, “Çalışmalarımız özek ve kırsalda kesintisiz sürecek” dedi.

Merkezde bulunduğu kadar rustik mahallelerde de bitmeme fail yıkımlarla mahalle halkı düşüncesince hem düzenlilik riski gerçekleştiren bununla beraber fon kirliliğine sebep bulunan binalar yegâne on paralık ortadan kaldırılırken, yadımlama sonrası boşalan bölgelerde da şehirdeki park hastalığına arızi analizör sunuluyor. Karacabey Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin gerçekleştirdiği yıkımlar, kanuni prosedürlerin tamamlanmasının peşi sıra inceden inceye gerçekleştiriliyor.

 

Bu konuda, mahalle sakinlerinin ve muhtarların talepleri çerçevesinde cereyan edildiğini tamlayan Özkan, yıkımların çaba kesmeden süreceğini belirterek, “Bu halde çökme riski bulunan, biçimsiz ayık kullanımlara sebep ihtimalî binaları yurttaşlarımız belediyemize bildirdikleri takdirde, kanuni prosedürleri tamamlayıp çaba kesmeden yıkımı gerçekleştiriyoruz. Bu yöndeki çalışmalarımız özek ve kırsalda ayrımsız çabucak devam edecek” dedi.

 

Kaynak: IHA

Bakmadan Geçme