• Haberler
  • Genel
  • Karabük'te yaşayan cani adam, 15 yıl içinde 3 kadın öldürdü

Karabük'te yaşayan cani adam, 15 yıl içinde 3 kadın öldürdü

Türkiye'de kadın cinayetleri günden güne artmaya devam ediyor. Kokrkunç olay Karabük'te yaşandı. Hasan Küçükyılmaz eşi Özlem...

Türkiye’de kadın cinayetleri günden güne artmaya devam ediyor. Kokrkunç olay Karabük’te yaşandı. Hasan Küçükyılmaz eşi Özlem Küçükyılmaz (45) ve kayınvalidesi Nazife Çetingök’ü (62) sokak ortasında pompalı tüfekle vurarak öldürdü. Olay yerinden kaçan Hasan Küçükyılmaz kısa bir süre sonra ise yaşamına son verdi.

Failin cinayeti işledikten sonra kullandığı sosyal medya üzerinden, “Böyle cenazen çıkar işte. Birazdan kendimi öldüreceğim. Sana ahirette hesap soracağım. 2 elim yakanda olacak. Yaptıklarının bedelini ödedin. Annen de ödedi. Benim soyadım Küçükyılmaz, soy ismime leke düşürmemek için öldürdüm bak” şeklinde paylaşım yaptı.

KADES’TEN YARDIM TALEBİNDE BULUNMUŞ

Vefat eden Özlem Küçükyılmaz’ın eşinden şiddet gördüğü için KADES uygulamasını kullanarak polisten yardım istediği,fakat daha sonra şikayetinden vazgeçtiği öğrenildi.

Ayrıca Küçükyılmaz’ın 2008 yılında ilk eşi Nimet Küçükyılmaz’ı da öldürüp hüküm giydiği, cezasını tamamlayıp 2 yıl önce cezaevinden çıktığı öğrenildi.

 

Haber Merkezi

Bakmadan Geçme