• Haberler
  • Asayiş
  • Kanseri yenen 71 yaşındaki adam, balkonda otururken parkta çıkan silahlı kavga yüzünden can verdi

Kanseri yenen 71 yaşındaki adam, balkonda otururken parkta çıkan silahlı kavga yüzünden can verdi

İzmir’in Buca ilçesinde meydana gelen silahlı kavgada, balkonda otururken göğsüne isabet eden bir mermi sonucu hayatını...

İzmir’in Buca ilçesinde meydana gelen silahlı kavgada, balkonda otururken göğsüne isabet eden bir mermi sonucu hayatını kaybeden 71 yaşındaki adamın ölümüne sebep olan olayla ilgili detaylar ortaya çıktı. İki farklı gruptan insanlar arasında başlayan tartışma kısa sürede silahlı kavgaya dönüştü. İddialara göre, S.Ö. ve Ş.Ö. adlı kişiler ile M.G., N.E., E.T. arasında henüz belirlenemeyen bir sebep yüzünden sokakta sözlü bir anlaşmazlık başladı. Bu tartışmanın şiddetlenmesi sonucu iki grup arasında silahlı bir çatışma yaşandı. Pompalı bir tüfek kullanılarak gerçekleşen bu çatışma sonucunda, 71 yaşındaki Hüseyin Çiçek göğsüne isabet eden bir mermi sonucu hayatını kaybetti. Aynı olayda M.G. bacağından, N.E. elinden ve E.T. bacağından yaralandı.

Olay yerine çağrılan sağlık ekipleri yaralılara ilk müdahaleyi gerçekleştirdikten sonra, Hüseyin Çiçek Buca Seyfi Demirsoy Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Ancak tüm müdahalelere rağmen Çiçek hayatını kaybetti. Olay sonrası yapılan araştırmada, hayatını kaybeden adamın kısa bir süre önce kanseri yenip sağlığına kavuştuğu ve aynı zamanda Atatürkçü Düşünce Derneği Buca Şube Başkanı Erken Çiçek’in babası olduğu belirlendi.

Polis ekipleri kaçan şüphelileri yakalamak için yoğun bir çalışma başlattı. Olayla ilgili soruşturma devam ederken, yetkililer olayın ardındaki nedenleri aydınlatmaya çalışıyor.

İHA

Bakmadan Geçme