• Haberler
  • Kaldırım bedelleri yeniden gündem oldu

Kaldırım bedelleri yeniden gündem oldu

Ödemiş Belediyesi tarafından şahıslardan talep edilen kaldırım bedelleri, Ödemişli vatandaşlar tarafından sosyal medya üzerinde konuşuldu. Aytül...

Ödemiş Belediyesi tarafından şahıslardan talep edilen kaldırım bedelleri, Ödemişli vatandaşlar tarafından sosyal medya üzerinde konuşuldu. Aytül Tekin isimli vatandaşın, “Belediye tarafından gönderilen kaldırım bedelleri ile ilgili ne düşünüyorsunuz? Herhangi bir başvuru, itiraz yapan var mı?” paylaşımına vatandaşlar şu cevapları verdi: “Ne verirsen elinle o gelir seninle düşüncesindeyim”, “Büyük çoğunluk ödeme yapamaz. Yapmaz inşallah”, “Kaldırımlar yayanın. Aslında az bile alıyorlar. Kaldırımlar, esnaf arkadaşların dükkanına dahil değil”, “Ekonomik kriz var. İş yok. Aş yok. Giden belediyeye soruşturma açsınlar. Ödemiş halkından ne istiyorlar? Yazık günah. İnsanlar sabah erkenden zeytine, patatese gidiyor. Yevmiyeyle ödenir mi bu para?”, “Maalesef ülkemin kirliliği. Her şeyden para alıyorlar.”

 

Tüm detaylar TV9 İzmir’de

 

 TV9 İzmir Genel Yayın Yönetmeni Nehir Nagehan Sayal, geçtiğimiz ay Ödemiş Belediyesi Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Meclis Üyesi ve aynı zamanda Meclis İmar Komisyon Başkanlığı yapan Ufuk Aykol ile Ödemiş Belediyesi AK Parti Meclis Üyesi Murat Öncel ile program yapmıştı. Sayal’ın moderatörlüğünde son zamanlarda halk tarafından çok konuşulan Ödemiş Belediyesi tarafından tahsis edilen kaldırım bedelleri dile getirilmiş ve farklı görüşte iki parti üyesi, konuyla alakalı detaylı açıklamalarda bulunmuştu. Konunun detayları hakkında bilgi almak adına TV9 İzmir Youtube adresinden programı izleyebilir, gelecek dönemde gerçekleşecek programlar adına da bildirimlerinizin sesini açabilirsiniz.

 

Ece Köseoğlu

Bakmadan Geçme