• Haberler
  • Asayiş
  • Kahramanmaraş’ta Trajik Kazada 5 Kişi Hayatını Kaybetti

Kahramanmaraş’ta Trajik Kazada 5 Kişi Hayatını Kaybetti

Kahramanmaraş’ın Andırın ilçesinde meydana gelen trajik bir kaza sonucunda, bir kamyonun kontrolünün kaybedilmesi sonucu cenaze namazı...

Kahramanmaraş’ın Andırın ilçesinde meydana gelen trajik bir kaza sonucunda, bir kamyonun kontrolünün kaybedilmesi sonucu cenaze namazı kılanların arasına girmesi sonucu 5 kişi hayatını kaybetti. Kazada hayatını kaybedenlerin kimlikleri şu şekildedir: Mustafa Güzeloğlu, Osman Önsel, Halil Önsel, Mehmet Peksoy ve Tahir Temiz. Bu acı olayın ardından cenazelerin otopsi işlemleri tamamlanacak ve yakınlarına teslim edilecektir.

Olay, Andırın ilçesinin Darıovası mevkiinde meydana geldi. İddiaya göre, kamyonun frenleri patladı ve mezarlıkta defin işlemi için bekleyen kalabalığın arasına daldı. Olay yerinde büyük bir panik ve üzüntü yaşandı. İlk tespitlere göre 5 kişi hayatını kaybetti ve 2’si ağır olmak üzere 25 kişi yaralandı. Yaralılar çevre hastanelere sevk edildi.

Kazada hayatını kaybedenlerin kimliği belirlendi ve cenazeleri yakınlarına teslim edilmek üzere otopsi işlemleri yapılacak.

Kahramanmaraş Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Murat Tiryaki, olayın ciddiyeti nedeniyle 2 cumhuriyet savcısının görevlendirildiğini ve olayın şüphelisi olan sürücünün gözaltına alındığını açıkladı.

İHA

Bakmadan Geçme