• Haberler
  • Kadınlar Pazarı'nda çeyiz hareketliliği

Kadınlar Pazarı'nda çeyiz hareketliliği

Ödemişli hanımların cumartesi günleri vazgeçilmezi haline gelen Kadın El Sanatları Pazarı, düğün ve nişan hazırlıklarının arttığı...

Ödemişli hanımların cumartesi günleri vazgeçilmezi haline gelen Kadın El Sanatları Pazarı, düğün ve nişan hazırlıklarının arttığı şu günlerde daha çok hareketlendi.

Çeyiz alışverişi yapmak isteyen genç kızların aradıkları tüm ev tekstili eşyalarını bulabileceği; çok çeşitli salon, banyo ve yatak odası takımlarının satışa sunulduğu pazar; geçtiğimiz cumartesi günü İzmir ve Ödemiş’in dört bir yanından gelenleri ağırladı.

Kızının nişan bohçası için Karabağlar’dan Ödemiş’e gelerek alışveriş yapmayı tercih eden Nuray Karaca, “Otantik ve kaliteli şeyler istediğimiz için burayı seçtik. Ödemiş evlilik hazırlığı yapmak isteyen herkes için değişik bir mekan. Ne ararsanız var. Kızım evlendiği zaman da dış çekim fotoğraflarını Birgi’de çektirmek istiyor.” dedi.

Kadın El Sanatları Pazarı’nda havlu ve bornoz takımları 50, yatak ve yemek odası takımları 100, nevresim takımları 200, tül ve perdeler 50 liradan başlayıp en fazla 500 liraya kadar çıkabiliyor.

Haber: Hülya AYAZOĞLU

Bakmadan Geçme