• Haberler
  • İZSU Kavşağı'nda ters şerit sorunu

İZSU Kavşağı'nda ters şerit sorunu

Ödemiş'in en büyük sorunlarından olan kavşaklar, trafik kazalarına sebebiyet vermeye devam ediyor. Dere Sokak’ın karşısı İZSU...

Ödemiş’in en büyük sorunlarından olan kavşaklar, trafik kazalarına sebebiyet vermeye devam ediyor. Dere Sokak’ın karşısı İZSU hizmet binasının hemen önünde bulunan dönel kavşak da Ödemiş’in pek çok noktası gibi tehlike saçıyor. Duyarsız sürücülerin çok sık kullandığı güzergahta herhangi bir trafik lambası olmaması da bazı vatandaşları hayrete düşürüyor.

Konuyla alakalı açıklama yapan bir vatandaş şunları söyledi: “Burası, Cezaevi Kavşağı’nın bulunduğu Adnan Menderes Bulvarı’na, Zeytinlik Mahallesi tarafına, aynı zamanda Saraçoğlu Caddesi’ne giden çok yönlü bir nokta. Burada herhangi bir trafik ışığı olmamasına karşın sürücüler birbirini beklemiyor. Yol, geniş ve asfaltı düzgün olduğundan hız yapmak da kaçınılmaz oluyor. Bunun yanı sıra araçlar, Dere Sokak’tan cezaevi istikametine giden çevre yoluna kavşağa girmeden ters şeritten giriyor. Yetkililerin bir an önce bu nokta adına çalışma yapması gerekiyor, aksi takdirde çok canlar yanacak” ifadelerini kullandı.

Ece Köseoğlu

Bakmadan Geçme