• Haberler
  • İzmir’in başkanları ve eşleri Ödemiş’te toplanacak

İzmir’in başkanları ve eşleri Ödemiş’te toplanacak

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, geçtiğimiz günlerde katıldığı bir televizyon programında 30 ilçe belediye başkanı...

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, geçtiğimiz günlerde katıldığı bir televizyon programında 30 ilçe belediye başkanı ve eşleri ile birlikte önümüzdeki günlerde Bozdağ’da bir araya geleceğini ifade etti.

31 Mart’ta gerçekleşen yerel seçimlerin ardından İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı olan Tunç Soyer, Millet İttifakı ve Cumhur İttifakı çatısı altında seçilen belediye başkanları ile iki ayrı zamanda bir araya gelmişti. Katıldığı bir televizyon programında AK Parti-MHP ve İYİ Parti-CHP’li belediye başkanları ile ayrı ayrı görüşmesi sorulan Soyer, ayrımcılık iddialarına yanıt vererek önümüzdeki günlerde 30 ilçenin belediye başkanı ve eşleri ile birlikte Ödemiş-Bozdağ’da bir araya geleceklerini ifade etti.

Soyer, “Ayrımcılık yok, birtakım hassasiyetler var. Seçimden yeni çıkılmış. CHP-AK Parti bayraklarıyla başkan seçilmiş. Sıcak bir atmosfer vardı. 30 başkan birlikte toplantı yapacağız. Ödemiş’te belediye başkanlarımız ve eşleri ile birlikte bir hafta sonu geçireceğiz” dedi. 

Büşra Boyar

 

 

Bakmadan Geçme