İzmir’e 5 milyon 260 bin tl ceza kesildi

İzmir’de gerçekleştirilen denetimde İZSU  tarafından işletilen arıtma tesislerinin çevre izin belgesinin bulunmadığının ortaya çıkmasıyla,5 milyon 260...

İzmir’de gerçekleştirilen denetimde İZSU  tarafından işletilen arıtma tesislerinin çevre izin belgesinin bulunmadığının ortaya çıkmasıyla,5 milyon 260 bin tl ceza işleme alındı.

Konu hakkında tepki gösteren İzmir Milletvekili Sevda Erdan sosyal medya hesabından gerçekleştirdiği paylaşımda  “Köy Hizmetleri Genel Müdürlüğü’nün İzmir’deki arıtma tesisleri için Büyükşehir Belediyemize teslim etmediği belgeler nedeniyle Çevre İzin Belgesi alınamamış, bu nedenle de her bir arıtma tesisi için aylar önce 131 bin 516 lira idari para cezası kesilmiştir. Aylar sonra bu konuyu troller ve yandaş medya ile köpürterek çevre düşmanı algısı yaratmaya çalışmak ise iki yüzlülüktür. Kesilen cezalar ise İzmirlilerin cebinden çalmaktır. 21 yıldır süregelen kumpas ve montaj siyasetiniz organize bir kötülük halini aldı. Kirli emellerinizi İzmir’in üzerinden çekin. 2024 hayalleriniz de kumpas siyasetiniz de İzmir’de tutmaz!” sözlerini kullandı.

Haber Merkezi

Bakmadan Geçme