• Haberler
  • Asayiş
  • İzmir’de Büyük Uyuşturucu Operasyonu: 13,5 Kilogram Kokain ve Binlerce Hap Ele Geçirildi

İzmir’de Büyük Uyuşturucu Operasyonu: 13,5 Kilogram Kokain ve Binlerce Hap Ele Geçirildi

İzmir’in Karşıyaka ilçesinde yapılan bir operasyonda polis ekipleri tarafından bir eve düzenlenen baskında 13 bin 500...

İzmir’in Karşıyaka ilçesinde yapılan bir operasyonda polis ekipleri tarafından bir eve düzenlenen baskında 13 bin 500 gram kokain maddesi, 7 bin 731 adet ecstasy hap ve 6 bin 272 adet sentetik ecza ele geçirildi. Evde bulunan pres makinesiyle kokain ürettiği tespit edilen şüpheli, uyuşturucu satıcılarına madde temin etmekle suçlanıyor. Ayrıca, Kemalpaşa ilçesinde bir araçta yapılan aramada 5 kilogram metamfetamin maddesi daha ele geçirildi.

Haber

İzmir İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Karşıyaka ilçesinde ikamet eden F.Y.B.’nin uyuşturucu madde imal ettiği ve sokak satıcılarına uyuşturucu temin ettiği bilgisi üzerine uzun süren bir çalışma yaptı. Operasyon sonucunda, F.Y.B.’nin evinde büyük miktarlarda kokain, ecstasy, sentetik ecza ve uyuşturucu madde ticaretinden elde edildiği düşünülen nakit para ele geçirildi. Ayrıca, evdeki pres makinesi ve diğer uyuşturucu ticareti için kullanılan ekipmanlar da bulundu. Şüpheli F.Y.B., polis ekipleri tarafından gözaltına alındıktan sonra adli makamlara sevk edildi ve tutuklandı.

Öte yandan, başka bir bilgi üzerine Kemalpaşa ilçesinde durdurulan bir araçta da 5 kilogram metamfetamin maddesi ele geçirildi. Bu olayla ilgili olarak iki kişi gözaltına alındı ve emniyetteki işlemleri devam ediyor.
İHA

Bakmadan Geçme