• Haberler
  • Siyaset
  • İzmir Milletvekili Salih Uzun: Mecliste halkın sesi olacağız

İzmir Milletvekili Salih Uzun: Mecliste halkın sesi olacağız

  Milletvekili Salih Uzun, seçim dönemi dışında da sahada aktif olmanın önemine vurgu yaparak, “Seçim zamanı...

 

Milletvekili Salih Uzun, seçim dönemi dışında da sahada aktif olmanın önemine vurgu yaparak, “Seçim zamanı geldikten sonra beş yıl boyunca ortadan kaybolmak artık geçerli bir yaklaşım değil. Halk, seçtikleri milletvekilini yanlarında görmek istiyor ve ben de halkın vekiliyim. Bu nedenle sık sık sahada olacağım, sizi dinleyeceğim ve mecliste sesiniz olacağım” dedi.

Ayrıca, Seferihisar Belediye Başkanı İsmail Yetişkin’i makamında ziyaret eden Salih Uzun, genel seçimlerde oluşturulan birlikteliğin devam etmesini arzuladığını ifade etti. Belediye Başkanı Yetişkin ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek vekil Uzun’a teşekkür etti.

Ziyaretlerin ardından Salih Uzun, Seferihisar’daki üretici pazarını ziyaret etti ve burada vatandaşlar tarafından ilgiyle karşılandı. Hayat pahalılığı, asgari ücret, emeklilerin sorunları ve genel seçim sonuçları gibi pek çok konuda vatandaşlar, Demokrat Parti milletvekili Salih Uzun’a düşüncelerini ve taleplerini iletti.

Vekil Uzun’un sonraki durağı, Seferihisar Esnaf ve Sanatkarlar Odası ile Seferihisar Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası oldu. Burada esnafın şikayetlerini ve sorunlarını dinleyen Uzun, elinden geldiğince projelerini hayata geçirmeleri için destek sağlayacağını belirtti.

Milletvekili Salih Uzun, Seferihisar’dan ayrılmadan önce beraberindekilerle bir araya gelerek, “1 Ekim’de meclis açılıyor. Mecliste muhalefet görevimizi en iyi şekilde yerine getireceğiz ve Demokrat Parti’nin adını sıkça duyacaksınız. Biz mecliste halkımızın sesi olacağız” dedi.

HABER MERKEZİ

Bakmadan Geçme