• Haberler
  • Gündem
  • İzmir Kurtuluşunun 101. Yıl Dönümünde Coşkuyla Kutlandı

İzmir Kurtuluşunun 101. Yıl Dönümünde Coşkuyla Kutlandı

Saat 09.00’da Basmane Polis Merkezi önünde toplanan İzmirliler arasında, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, CHP...

Saat 09.00’da Basmane Polis Merkezi önünde toplanan İzmirliler arasında, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, CHP İzmir milletvekilleri Deniz Yücel ve Murat Bakan, AK Parti İzmir milletvekilleri Eyyüp Kadir İnan ve Ceyda Bölünmez Çankırı, CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu, AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı gibi siyasi parti temsilcileri de yer aldı.

Zafer Yürüyüşü, Anafartalar Caddesi ile Cumhuriyet Meydanı arasında gerçekleşti ve bu coşkulu etkinlik sırasında 350 metre uzunluğunda dev Türk bayrağı gururla taşındı. Yürüyüşe renk katan animatörler ve bir bando da, etkinliğe ayrı bir coşku kattı.

7’den 70’e her yaştan bölge halkı, yolları ve binaları Türk bayraklarıyla donatarak İzmir’in kurtuluşunu coşkuyla kutladı. Yürüyüşün sonunda topluluk, Cumhuriyet Meydanı’na ulaştı ve burada Atatürk Anıtı’na çelenk sunma töreni gerçekleştirildi. Bu anlamlı etkinlikle İzmir, kurtuluşunun gururunu bir kez daha yaşadı.

HABER MERKEZİ

Bakmadan Geçme