• Haberler
  • Asayiş
  • İzmir Konak’ta Çıkan Ev Yangınında 1’i Bebek 9 Kişi Dumandan Etkilendi

İzmir Konak’ta Çıkan Ev Yangınında 1’i Bebek 9 Kişi Dumandan Etkilendi

İzmir Konak ilçesinde bulunan 5 katlı bir binanın 1. katında meydana gelen ev yangınında 1’i bebek...

İzmir Konak ilçesinde bulunan 5 katlı bir binanın 1. katında meydana gelen ev yangınında 1’i bebek ve 3’ü çocuk olmak üzere toplamda 9 kişi hafif şekilde dumandan etkilendi. Yangının çıkış nedeniyle ilgili olarak soruşturma başlatıldı.

Yangın, Anadolu Mahallesi 2434 Sokak’ta bulunan 5 katlı binanın 1. katında akşam saatlerinde meydana geldi. Yangını fark eden mahalle sakinleri, durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine itfaiye, ambulans ve polis ekipleri sevk edildi. Yangın sırasında bazı apartman sakinleri kendi çabalarıyla binadan dışarı çıkarken, 5 kişi itfaiye ekipleri tarafından kontrollü bir şekilde tahliye edildi.

Olaya tanık olan Eren Turan, yangını alt komşusunun dairesinde işten dönüşünde fark ettiğini ve yoğun dumandan dolayı merdivenleri yarıya kadar çıkabildiğini belirtti. Daha sonra balkon demirlerinden tırmanarak içeri girdi ve bir çocuğu kurtardı.

İtfaiye ekipleri yangını kontrol altına alarak söndürdü ve dumandan etkilenen 1’i bebek ve 3’ü çocuk olmak üzere toplamda 9 kişi ambulanslarla yakındaki hastanelere taşındı. Yangının çıkış nedeni hakkında ise soruşturma başlatıldı.

İHA

Bakmadan Geçme