• Haberler
  • Gündem
  • İzmir-İstanbul Otobüsünde Yağ Krizi, Valizlere Sızan Yağ Yolcuları İsyan Ettirdi

İzmir-İstanbul Otobüsünde Yağ Krizi, Valizlere Sızan Yağ Yolcuları İsyan Ettirdi

İzmir’den İstanbul’a seyahat eden bir otobüs, beklenmedik bir olayla karşılaştı. Otobüsün bir yolcusunun, iddiaya göre gizlice...

İzmir’den İstanbul’a seyahat eden bir otobüs, beklenmedik bir olayla karşılaştı. Otobüsün bir yolcusunun, iddiaya göre gizlice valizine koyduğu yağ, sıcak hava nedeniyle eriyerek tüm valizlere ve içeriklerine bulaştı. Bu durum yolcular arasında büyük bir tepkiye yol açtı.

Otogarda duran otobüsün yolcuları, iniş yapmak üzereyken yaşanan bu olayla karşılaştılar. Yağın valizlere ve eşyalara yayılması, yolcular arasında büyük bir rahatsızlık ve öfke yarattı. Özellikle yolculardan biri, “Türkiye’de yağ kalmamış gibi, Bergama’dan yağ getiriyorlar utanmadan. Bu durum bizi mahvetti. Şimdi ne yapacağım? Hem çocuklarımın hem de kendimin kıyafetleri hepsi yağ içinde kaldı” şeklinde tepkisini dile getirdi.

Yolcuların öfkesi, valizlerinde bulunan değerli eşyaların ve giysilerin yağ lekeleriyle kaplanması nedeniyle daha da arttı. Yaşanan bu olay, otobüs şirketi ve yetkililer tarafından çözüm bulunması gereken ciddi bir problem olarak ele alındı.

HABER MERKEZİ

Bakmadan Geçme