• Haberler
  • Özel Haber
  • İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği’nden AKP şehir buluşmaları paylaşımı

İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği’nden AKP şehir buluşmaları paylaşımı

AKP tarafından İzmir’de Parti Sözcüsü ve Genel Başkan Yardımcısı Ömer Çelik’in katılımıyla gerçekleştirilen şehir buluşmasına İzmirli...

AKP tarafından İzmir’de Parti Sözcüsü ve Genel Başkan Yardımcısı Ömer Çelik’in katılımıyla gerçekleştirilen şehir buluşmasına İzmirli il ve ilçe yöneticileri, milletvekilleri, MHP heyeti ve STK’lar katıldı.

İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği, sosyal medya platformu X üzerinden toplantıya katılım sağladığını paylaştı. Katılanlar arasında İESOB Başkanı Yalçın Ata ve birlik yöneticileri bulunuyor.

Birliğin sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda şu ifadeler kullanıldı;

“İESOB Başkanı Yalçın Ata ve birlik yöneticileri, AK Parti Sözcüsü ve Genel Başkan Yardımcısı Ömer Çelik’in de katılımıyla gerçekleştirilen ve kentteki iş dünyasının önemli temsilcilerinin bir araya geldiği “Şehir Buluşmaları” etkinliğine katıldı. @Yalcinata35”

İESOB Başkanı Yalçın Ata ve birlik yöneticileri, AK Parti Sözcüsü ve Genel Başkan Yardımcısı Ömer Çelik'in de katılımıyla gerçekleştirilen ve kentteki iş dünyasının önemli temsilcilerinin bir araya geldiği “Şehir Buluşmaları” etkinliğine katıldı. @Yalcinata35 pic.twitter.com/Tbh8qyD2Sv

— İESOB (@izmiresob) September 10, 2023

Utku Beycan

Bakmadan Geçme