• Haberler
  • Asayiş
  • İzmir Çevre Yolu Tünelinde Kamyonun Açık Damperi Tehlike Saçtı

İzmir Çevre Yolu Tünelinde Kamyonun Açık Damperi Tehlike Saçtı

İzmir Çevre Yolu Bayraklı Tünelleri’nde meydana gelen olayda, seyir halindeki bir kamyonun açık unutulan damperi, tünelin...

İzmir Çevre Yolu Bayraklı Tünelleri’nde meydana gelen olayda, seyir halindeki bir kamyonun açık unutulan damperi, tünelin tavanındaki ışıklı hız levhalarının monte edildiği demir profile çarptı. Bu çarpışma sonucunda demir profil yola düştü. Olayın kaydedildiği kameralara yansıyan görüntülerde, kamyonun açık damperinin demir profile çarptığı, demir profilin yere düştüğü ve tünelde seyreden diğer araç sürücülerinin ani fren yaparak kaza tehlikesinden kurtulmaya çalıştığı görüldü.

Olayın yaşandığı sabah, İzmir Çevre Yolu Bayraklı Tünelleri’nde gerçekleşti. Kamyonun plakası ve sürücü bilgileri belirlenememişti. Kamyon, Bayraklı istikametinden Bornova yönüne doğru ilerlerken, kamyonun açık unutulan damperi tünelin tavanında bulunan ışıklı hız levhalarının monte edildiği demir profile çarptı. Çarpışmanın etkisiyle demir profil yerinden çıkarak yola düştü. Bu anlar bir otomobilin içindeki araç kamerası ve tüneldeki güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.

Kaza sonucunda tünelde trafik bir süreliğine durdu, ancak demir profil kaldırıldıktan sonra trafik normale döndü. Kazayla ilgili olarak inceleme başlatıldığı öğrenildi. Sürücüsünün kimliği ve kaza nedeniyle ilgili daha fazla detay henüz açıklanmış değil.

İHA

Bakmadan Geçme