• Haberler
  • İzmir
  • İzmir Büyükşehir Belediyesi’nden Seferihisar’a otobüs desteği

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nden Seferihisar’a otobüs desteği

Seferihisar’da merkezin uzaklarında bulunan Orhanlı Mahallesi’nde yaşayan öğrenciler, okullara ulaşmakta sıkıntı yaşıyor. İzmir Büyükşehir Belediyesi de,...

Seferihisar’da merkezin uzaklarında bulunan Orhanlı Mahallesi’nde yaşayan öğrenciler, okullara ulaşmakta sıkıntı yaşıyor. İzmir Büyükşehir Belediyesi de, öğrencilerin ulaşım sorununu çözmek için Seferihisar’a bir otobüs hibe etti. Otobüs, Belediye Meclisi kararı sonucu bedelsiz olarak verildi. Otobüsün sembolik anahtarı, Ulamış Köy Meydanı’nda Ata Ekmeği ve Armola Şenliği öncesinde düzenlenen bir törenle Seferihisar Belediye Başkanı İsmail Yetişkin’e verildi.

Törene katılanlar arasında Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Mustafa Özuslu, İzmir Kent Konseyi Başkanı Nilay Kökkılınç, İzmir Kent Konseyi Yürütme Kurulu üyeleri, İzmir Büyükşehir Belediyesi bürokratları, Eshot Genel Müdürlüğü bürokratları ve sivil toplum örgütlerinin yanında Orhanlı Mahallesi sakinleri de bulundu.

İzmir Kent Konseyi Başkanı Nilay Kökkılınç, törende yaptığı konuşmada “Katılımcı demokrasi yoluyla dile getirdiğimiz, Seferihisar ilçemizin bir ihtiyacının İzmir Büyükşehir Belediyesi’nce ve ESHOT tarafından dikkate alınmasından mutluluk duyduk” dedi.

İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Mustafa Özuslu da gösterdiği hassasiyetten dolayı İzmir Kent Konseyi’ne ve ESHOT’a teşekkürlerini iletti.

Seferihisar Belediye Başkanı İsmail Yetişkin de İzmir’in ilçelerine ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’e teşekkür etti. Törende ayrıca İzmir Kent Konseyi Başkanı Nilay Kökkılınç’a, İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mustafa Özuslu ve Seferihisar Belediye Başkanı İsmail Yetişkin tarafından bir teşekkür belgesi verildi.

Haber merkezi

Bakmadan Geçme