• Haberler
  • İzmir
  • İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili, İESOB ve Ahilik Komitesi’yle buluştu

İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili, İESOB ve Ahilik Komitesi’yle buluştu

İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Mustafa Özuslu, 18-24 tarihleri arasında kutlanan 36. Ahilik Haftası kapsamında İzmir...

İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Mustafa Özuslu, 18-24 tarihleri arasında kutlanan 36. Ahilik Haftası kapsamında İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Yalçın Ata ve Ahilik Komitesi ile buluştu. İESOB ve Ahilik Komitesi heyetleri ile Egemenlik Evi’nde yapılan buluşmada Özuslu Ahilik Haftası’nın kendileri için çok önemli olduğunu, kendisinin Bergamalı marangoz Mehmet’in oğlu olarak esnaf oğlu olduğunu, Ahilik’in dayanışma kültürünü anlattı, “İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin esnafa ve vatandaşa büyük katkı sağlayan İzmir Şehir Kartı da hem esnafı hem de vatandaşı düşünen bir uygulama. İzmir Büyükşehir Belediyesi esnafla el ele olmaya devam edecek” dedi.

Amaç yaşanabilir İzmir

Özuslu’nun amaçlarının daha yaşanabilir bir İzmir yaratmak olduğunu belirttiği toplantıda Yalçın Ata ise Büyükşehir Belediyesi’nin esnafa katkılarından dolayı teşekkür etti, belediyenin esnafa gerçekten büyük katkıları bulunduğunu ve esnafın da Ahilik kültürünün unutulmaması için elinden geleni yapacağını vurguladı.

Haber merkezi

Bakmadan Geçme