• Haberler
  • Spor
  • İzmir Büyükşehir Belediyesi Ampute Futbol Takımı Antrenörü Evren Uyanık, Mısır Milli Takımı’nda Görev Alacak

İzmir Büyükşehir Belediyesi Ampute Futbol Takımı Antrenörü Evren Uyanık, Mısır Milli Takımı’nda Görev Alacak

İzmir Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Ampute Futbol Takımı Antrenörü Evren Uyanık, önemli bir atama...

İzmir Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Ampute Futbol Takımı Antrenörü Evren Uyanık, önemli bir atama ile dünya ampute futboluna adını yazdırdı. Mısır’da düzenlenecek olan Afrika Uluslar Kupası’na Mısır Ampute Futbol Milli Takımı’nda katılmaya hak kazanan Uyanık, İzmir’in gurur tablosuna adını yazdırdı.

Türk ampute futbol tarihinde bir ilke imza atan Evren Uyanık, İzmir Büyükşehir Belediyesi Ampute Futbol Takımı’nın antrenörlüğü ile birlikte Mısır Milli Takımı’nda da görev yapacak olmasıyla, Uyanık Türkiye’den ampute futbol tarihinde uluslararası bir platformda görev alacak ilk antrenör olma unvanını taşıyor.

Haber

28 Ekim ile 5 Kasım tarihleri ​​arasında maçı olan Afrika Uluslar Kupası’nda Mısır Milli Takımı’nın galibiyeti için çalışacak olan Evren Uyanık’ın bu görevi, Türk ampute futbolunun hızla ilerlemesinin ve uluslararası arenada yükseliş elde etmesini bir adım olarak değerlendiriliyor.

İzmir Büyükşehir Belediyesi yetkilileri, Evren Uyanık’ın başarılarından dolayı gururlu olduklarını dile getirdi. Türk ampute futbolunun gelişmesi için çalışmaların devam edeceğini belirtildi. Ayrıca, Uyanık’ın görev aldığı Mısır Milli Takımı’nın da turnuva boyunca performansı ile dikkat çekmesi bekleniyor.

Haber Merkezi

Bakmadan Geçme