• Haberler
  • Asayiş
  • İzmir Buca’da Hipodromda Temizlik İşçisine Saldırı: 5 Yıla Kadar Hapis Talebiyle Dava Açıldı

İzmir Buca’da Hipodromda Temizlik İşçisine Saldırı: 5 Yıla Kadar Hapis Talebiyle Dava Açıldı

İzmir’in Buca ilçesinde bulunan Türkiye Jokey Kulübü (TJK) Şirinyer Hipodromu’nda gerçekleşen olayda, temizlik işçisi İrfan G.,...

İzmir’in Buca ilçesinde bulunan Türkiye Jokey Kulübü (TJK) Şirinyer Hipodromu’nda gerçekleşen olayda, temizlik işçisi İrfan G., henüz belirlenemeyen bir sebeple saldırgan Melih D. tarafından tokatlandı ve hakarete uğradı. Yaşayan olay, bir vatandaşın cep telefonuyla kaydedildi.

Görüntülerde, saldırganların İrfan G.’yi iteklediği, ağzını kapattığı ve ardından da tokat attığı görülüyor. Olayın ardından İrfan G., Melih D.’den şikayetçi olmak için Buca Şirinyer Polis Merkezi Amirliği’ne başvurdu. Melih D. gözaltına alındıktan sonra, emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi ve adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Savcının hazırladığı iddianamede, Melih D.’nin ‘basit yaralama’, ‘basit tehdit’ ve ‘hakaret’ suçlarından 5 yıla kadar hapis cezası almasının talep ettiği belirtildi. İddianamede, kamera kaydının olay vahametini sergilediği ve saldırganların İrfan G.’ye yönelik kasten yaralama eylemi gerçekleştirme, saldırı ve tehdit suçları işlediği vurgulandı.

Haber Merkezi

Bakmadan Geçme