• Haberler
  • Asayiş
  • İzmir Buca’da Boşanma Aşamasındaki Kadın Sokak Ortasında Eşinden Dayak Yedi

İzmir Buca’da Boşanma Aşamasındaki Kadın Sokak Ortasında Eşinden Dayak Yedi

Olay, geçtiğimiz pazar günü Göksü Mahallesi İsmail Sivri Bulvarı’nda meydana geldi. Olayın tanığına göre C.İ. adlı...

Olay, geçtiğimiz pazar günü Göksü Mahallesi İsmail Sivri Bulvarı’nda meydana geldi. Olayın tanığına göre C.İ. adlı kadın, annesi F.Y. ile pazar alışverişi için dışarıdayken, boşanma aşamasındaki eşi E.H.İ. ile tesadüfen karşılaştı. İkili arasında başlayan tartışma hızla büyüdü ve E.H.İ., kadını sokak ortasında darp etmeye başladı. E.H.İ., daha sonra bir taksiye yönelerek olay yerinden uzaklaştı.

Olay anı, bir vatandaşın cep telefonu kamerasıyla kaydettiği görüntülerde net bir şekilde görülebiliyor. Görüntülerde, boşanma aşamasındaki C.İ. ile E.H.İ. arasındaki tartışmanın büyümesi ve E.H.İ.’nin kadına yönelik şiddeti yer alıyor. Kadının yüzünde meydana gelen kanama ve baygınlık anları da görüntülerde kaydedilmiş.

Haber

Olayın ardından C.İ., boşanma aşamasındaki eşi E.H.İ.’den şikayetçi oldu. Olay yerinden kaçan E.H.İ.’yi yakalamak için harekete geçen Buca İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, kısa süre içinde E.H.İ.’yi yakaladı. Polis tarafından yapılan işlemlerin ardından şüpheli adliyeye sevk edildi ve çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.

İHA

Bakmadan Geçme