İzmir belediyesinde kritik zirve

Cumhuriyet Halk Partisi İzmir Örgütü, aynı günde 3 önemli zirve gerçekleşecek. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç...

Cumhuriyet Halk Partisi İzmir Örgütü, aynı günde 3 önemli zirve gerçekleşecek. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ile

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir Örgütü, aynı günde 3 önemli zirveye imza atacak. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ve İl Başkanı Şenol Aslanoğlu önce belediye başkanları, ardından milletvekilleri, sonrasında ise ilçe başkanlarıyla bir araya gelecek.

İl Başkanı Aslanoğlu ile Büyükşehir Belediye Başkanı Soyer, 17 Haziran Cumartesi Günü saat 09.00’da belediye başkanları, saat 12.00’da milletvekilleri, saat 15.30’da ise ilçe başkanları ile buluşacak. Üç program da Kemeraltı’nda bulunan EGİAD Etkinlik Merkezi’nde gerçekleşecek. Toplantılarda kongre süreci ve parti içindeki ‘değişim’ tartışmalarının masaya yatırılması planlanıyor.

önce belediye başkanları, ardından milletvekilleri, sonrasında ise ilçe başkanlarıyla bir araya gelecek.

İl Başkanı Aslanoğlu ile Büyükşehir Belediye Başkanı Soyer, 17 Haziran Cumartesi Günü saat 09.00’da belediye başkanları, saat 12.00’da milletvekilleri, saat 15.30’da ise ilçe başkanları ile buluşacak. Üç program da Kemeraltı’nda bulunan EGİAD Etkinlik Merkezi’nde gerçekleşecek. Toplantılarda kongre süreci ve parti içindeki ‘değişim’ tartışmalarının masaya yatırılması bekleniyor.

Bakmadan Geçme