• Haberler
  • İzmir
  • İZİKAD’ da geleneksel ‘Biz bize toplantılar’ sürüyor

İZİKAD’ da geleneksel ‘Biz bize toplantılar’ sürüyor

Toplantıda konuşan İZİKAD Yönetim Kurulu Başkanı Betül Sezgin, Biz Bize toplantılarından dolayı üyelerin kendilerini ve iş...

Toplantıda konuşan İZİKAD Yönetim Kurulu Başkanı Betül Sezgin, Biz Bize toplantılarından dolayı üyelerin kendilerini ve iş alanlarını diğer üyelere tanıtma fırsatı bulduklarını ifade etti. Birbirini tanıyan, iş yaptığı alanı ve çalışmalarının kapsamını bilen üyelerin çok daha güçlü etkileşim kurabildiğini belirten İZİKAD Başkanı Sezgin, “Birbirini tanımak beraber iş yapmanın temelidir. Bir projeyi hayata geçirirken de kendi işinizle ilgili bir çalışma yaparken de bunun faydasını görürsünüz. O sebeple İZİKAD olarak Biz Bize toplantılarında üyelerimize kendilerini tanıtma fırsatı sunmayı çok önemli ve değerli buluyoruz” dedi.

Şartların daha da ağırlaştığı bir dönemde ülke olarak daha çok çalışmaya, üretmeye ve projelere odaklanmaya ihtiyaçları olduğunu ifade eden İZİKAD Başkanı Sezgin, “İZİKAD olarak biz de kadınların istihdamının artmasından kadın girişimciliğinin desteklenmesine kadar geniş yelpazedeki projelerimize kaldığımız yerden devam edeceğiz, yeni projeleri hayata geçirmeyi sürdüreceğiz” diye konuştu.

Haber Merkezi 

 

 

 

Bakmadan Geçme