• Haberler
  • İzmir
  • İYİ Partili Bezircilioğlu'ndan 'Trafoya kedi girdi' sözlerine gönderme

İYİ Partili Bezircilioğlu'ndan 'Trafoya kedi girdi' sözlerine gönderme

Yeni İzmir’den Sıla Arabacıoğlu’nun haberine göre İYİ Parti İzmir İl Başkanı Sinan Bezircilioğlu seçime günler kala...

Yeni İzmir’den Sıla Arabacıoğlu’nun haberine göre; İYİ Parti İzmir İl Başkanı Sinan Bezircilioğlu seçime günler kala izlenecek yol haritasını paylaşmak için basın mensupları ile buluştu. Enerji ve Tabii Kaynaklar eski Bakanı Taner Yıldız’ın 30 Mart 2019’da yerel seçimlerde yaşanan elektrik kesintisiyle ilgili ‘Trafoya kedi girdi’ açıklamalarına göndermede bulunan Bezircilioğlu, “Biz seçim günü için hazırlıklarımızı yaptık, alternatif çözümler ve ekipler hazır. Kediler trafoya girse de girmese de oyları tam ve doğru sayacağız” ifadelerini kurdu.

İYİ Parti’nin 28 milletvekili adayının tamamının sahada olduğundan bahseden Bezircilioğlu, “Toplumun tün kesimine dokunarak İzmirli hemşerilerimizin partimizi ve adaylarımızı tanıyıp teveccüh göstermesini sağlamaya çalıştık. Hem de yaşanan sorunlara dikkat çektik. Türkiye’nin geleceğini İYİ Parti’nin şekilleneceğine yönelik ciddi bir kanı oluştu. Ben bu kanının sandığa yansıyacağına da eminim. Adaylarımızı Ankara’ya, TBMM çatısı altında hem İzmirimizin sorunlarını dile getirip ve çözüm bulma hem de Türkiye’nin sorunlarına çare bulmak noktasında teveccüh olacak. İzmir demokrattır, İzmir hoşgörülüdür, İzmir’in gerçekten Türkiye’de özel bir yeri vardır” diye ekledi.

‘BAMBAŞKA BİR TÜRKİYE’YE UYANACAĞIMIZA İNANCIM TAM’

Bezircilioğlu, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in ‘Bir oy Kemal’e bir oy Meral’e’ ifadelerini anımsatarak, “15 Mayıs’ta gerçekten bambaşka bir Türkiye’ye uyanacağımıza inancımız tam. Cehaletle savaşın başlayacağı, liyakatin esas alınacağı, çocuklarımız torunlarımız namına geleceğe umutla bakabildiğimiz, gençlerin hayal kurabildiği, insanların huzurla yaşadığı ve ülkemizin dünyada hak ettiği yerde olacağı ilk gün olacak. Biz bu işi hep beraber birinci turda bitireceğiz. Bırakın 14 günü Türkiye’nin kaybedeceği bir günü bile yok. Pazartesiden itibaren Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ülkeyi kurarken tesis ettiği bizi biz yapan değerleri bir nevi ülkemizin fabrika ayarlarını 100’üncü yılın şartlarına göre tekrar tesis edebilmek için yapılanma, değişim ve restorasyona başlayacağız. Öncelikle müsterih olun gerçekten az kaldı. Her zaman dediğimiz gibi bir oy Kemal’e bir oy Meral’e. Her evden bir oy İYİ Parti’ye beklediğini söyledi Genel Başkanımız. Bu konuda İzmirlilerin desteğini bekliyoruz.  Sizler gibi kadın olan Genel Başkanımız meral Akşener, hakaret ve iftiralara kadın olduğu için maruz kaldı. İzmirlilerin Meral Akşener ve İYİ Parti’ye sahip çıkacağına eminim” diye konuştu.

Haber

‘TRAFOYA KEDİ GİRSE DE..’

Bezircilioğlu son olarak Türkiye genelinde gündeme gelen seçim ile ilgili soruları cevapladı, “Aslında ‘Seçimde trafoya kedi girecek mi?’ bu çok önemli bir soru. Biz seçim günü için hazırlıklarımızı yaptık, alternatif çözümler ve ekipler hazır. Kediler trafoya girse de girmese de oyları tam ve doğru sayacağız. 

‘2019 yerel seçimlerde olduğu gibi Anadolu Ajansı veri girmeyi bırakıp iktidarın seçimi kazandığını söylerse ne yapacaksınız?’ Bizim bazı programlarımız var, başka bir kaynağa ihtiyaç duymadan sonuçlara ilk elden ulaşacağız. Dezenformasyona müsaade etmeyeceğiz. Moral bozukluğu ile sandıkları boş bırakmayın ki atı alan bu sefer Üsküdar’a götürmesin. Oyun sandığa girmesinden YSK’ye gitmesine kadar üyelerimiz görevlendirildi. Yani bu sefer işi sağlama aldık. Son ana kadar görevimizin başında olacağız. İş oy vermekle bitmiyor, seçimlerde vatandaşımızın kafasında soru işareti olacak bazı durumlar gerçekleşti. Hedefimiz bu seçimlerde böyle bir durumun gerçekleşmesini engellemek. Bize gece uyumak, sandıkları terk etmek haramdır. Belki biraz uykusuz kalacağız yorulacağız ama çocuklarımızın gençlerimizin geleceğine sahip çıkacağız” sözlerinden bahsetti. 

Konuşmasının ardından Sinan Bezircilioğlu, basın mensuplarının sorularını cevapladı. Bezircilioğlu, Aytun Çıray ile ilgili gelen soruya yanıt vererek, “Aytun Bey’in kendi tasarrufudur, siyaseten takındığı tavır kendisini bağlar. Yorum yapma gereğini görmüyorum” ifadelerinden bahsetti. 

Son açıklanan anketlerden sonra 9 vekil iddialarının devam edip etmediği ve iddia tutmazsa görevi bırakıp bırakmayacağı ile ilgili yöneltilen soruyu cevaplayan Sinan Bezircilioğlu, “Birinci bölgede 4 ikinci bölgede 5 hedefimiz devam ediyor. Umuyoruz halkımızdaki bu teveccüh sandığa da yansıyacaktır. 3-6 Mart sürecinde bir miktar hakkımızın yenildiğini düşünüyorum ama İzmirli hemşerilerimiz bu hakkı misli ile iade edecek. İzmir için ve İYİ parti için şans olduğumu düşünüyorum. Zaten ben bırakmak istesem de İYİ Partililer beni bırakmaz” şeklinde ekledi. (M.T.) 

Haber Merkezi 

 

Bakmadan Geçme