İYİ Parti yerel seçimler için harekete geçti

İYİ Parti Sözcüsü ve Ankara Milletvekili Kürşad Zorlu, partisinin bugünkü Başkanlık Divanı toplantısı sonrası İYİ Parti...

İYİ Parti Sözcüsü ve Ankara Milletvekili Kürşad Zorlu, partisinin bugünkü Başkanlık Divanı toplantısı sonrası İYİ Parti Genel Merkezi’nde düzenlediği basın toplantısında, yerel seçimlere ilişkin çalışmalara başladıklarını duyurdu.

Zorlu’nun açıklamaları şu şekilde;

“Genel Başkanımız İstanbul’dan Ankara’ya taşındı. Burada çok daha vakit geçirecek ve tüm teşkilatlarımıza yönelik bu çalışmaları bu merkezden çok daha büyük bir motivasyonla sürdüreceğiz. Teşkilat Başkanımız Sayın Buğra Kavuncu yarından itibaren il teşkilatlarımızı ziyaret edecek. Deprem bölgesinden Kahramanmaraş’tan başlayacak. Amaç seçime yönelik bir değerlendirme, muhasebe yapılması, teşkilatlarımızın, kadrolarımızın sesini dinlemek. Tahminimize göre ağustos sonuna 70’e yakın ilin ziyaret edilmesi planlanıyor. Ağustos sonu itibariyle Genel Başkanımız başkanlığında bölge toplantıları gerçekleştirilecek. Tüm teşkilat mensuplarımız bir araya gelecek ve yaklaşan yerel seçimlere büyük bir dinamizmle, büyük bir heyecanla, geçmişteki eksiklerden paylar çıkarak, bunları da kapatarak birlik beraberlik içerisinde hazırlanarak var gücümüzle yolumuza devam edeceğiz.

İYİ PARTİ YEKVÜCUT

Sayın Burak Akburak da mevcut belediyelerimizi ziyaret ediyor. Örneğin Susurluk Belediyemizde bazı çalışmalar gerçekleşti. Burada yakın gelecekte bir kültür merkezi açılması planlanıyor, bir değişiklik olmazsa Sayın Genel Başkanımız Meral Akşener tarafından açılacak. Mevcut belediyelerimizi güçlendirmenin yanında bunların sayısını tabii ki hak ettiğimiz oranda artırmanın çabası içerisinde olacağız. İYİ Parti bu anlamda yekvücut olarak bu anlayışla devam edecek.”

 

Haber Merkezi

Bakmadan Geçme