• Haberler
  • Siyaset
  • İYİ Parti İzmir İl Başkanlığı’nda Bayramlaşma Programı Düzenlendi

İYİ Parti İzmir İl Başkanlığı’nda Bayramlaşma Programı Düzenlendi

İYİ Parti İzmir İl Başkanlığı, Kurban Bayramı vesilesiyle bayramlaşma programı düzenledi. İl Başkanı Sinan Bezircilioğlu, partililere...

İYİ Parti İzmir İl Başkanlığı, Kurban Bayramı vesilesiyle bayramlaşma programı düzenledi. İl Başkanı Sinan Bezircilioğlu, partililere bayramlarını kutlayarak ülkedeki ekonomik krize dikkat çekti ve yerel seçimler için hedeflerini paylaştı. Programa ayrıca Tire Belediye Başkanı Salih Atakan Duran da katıldı.
 
İYİ Parti İzmir İl Başkanlığı’nda gerçekleştirilen programda konuşan İl Başkanı Sinan Bezircilioğlu, partililere bayramlarını kutladı. Ülkede yaşanan ekonomik krize vurgu yapan Bezircilioğlu, “Bayram ruhuyla dolu bir şekilde girmek istesek de maalesef ülkemizin içinde bulunduğu durum, her geçen gün bizi daha da umutsuz kılıyor.” şeklinde konuştu.
 
Bezircilioğlu, yerel seçimlerle ilgili hedeflerini de açıkladıklarını ve bunlarda herhangi bir değişiklik olmadığını belirterek, “Siyasette altı ay kısa bir süre olsa da bir gün bile uzun bir süre olabilir. Yerel seçimlere 9-10 ay gibi bir süre var. Bu süre zarfında ülkedeki siyasi ve ekonomik değişimler nedeniyle her şey mümkün olabilir. Ben tek başıma, İzmir teşkilatı başkanı olarak ‘bu şekilde seçimlere gireceğiz’ deme yetkisine ve lüksüne sahip değilim. Süreç ilerledikçe, bizim ve teşkilatımızın görüşleri alınacak. O günün koşullarında fikirlerimizi genel merkeze sunacağız.” dedi.

HABER MERKEZİ

Bakmadan Geçme