iPhone yeni telefonlarını tanıtıma sundu, bakmak bedava!

Firmadan verdiği bilgilere göre, yeni iPhone 15 serisinin çerçeveleri bir önceki seriye oranla daha ince olacağı...

Firmadan verdiği bilgilere göre, yeni iPhone 15 serisinin çerçeveleri bir önceki seriye oranla daha ince olacağı belirtildi. Ekran parlaklığı iPhone 14’ün 2 katı olan serinin, siyah, beyaz, pastel pembe, sarı ve yeşil renklerde piyasaya sunulacağı açıklandı. 48 megapiksel kamera ile gelen telefonun “iPhone 15 Plus” modelinin daha uzun pil ömrü vaadettiği belirtildi. USB-C şarj bağlantı noktasına sahip modellerden iPhone 15’in 799 dolardan, iPhone 15 Plus’ın ise 899 dolardan başlayan fiyatlarıyla piyasaya sürüleceği açıklandı.

Yanında bulunan “Action Button” tuşu ile birçok işlemi kolayca yapma imkanı sağlayan iPhone 15 Pro’yu da tanıtan Apple, modelin yeni titanyum tasarımı sayesinde daha hafif olacağını söyledi. A7 Pro çipi kullanılarak üretilen modelin, daha iyi oyun performansı ve işlem hızı sağlayacağı belirtilirken, 48 megapiksellik geliştirilmiş kamera ise yüksek yakınlaştırma ve çok daha kaliteli görseller elde edebileceğimizi açıkladı. iPhone 15 Pro Max modelinin ise 120 mm lens ile bugüne kadar bir iPhone’daki en yüksek yakınlaştırma performansı olan 5 kat optik zoom’a imkan sağlayacağı açıklandı. iPhone 15 Pro’nun 999 dolardan, iPhone 15 Pro Max’ın ise bin 199 dolardan başlayan fiyatlarıyla piyasaya sürüleceği açıklandı.

Firma akıllı saati olan  Apple Watch Series 9’un ise S9 çipi bulundurduğunu ve 18 saatlik pil süresinin olduğunu duyurdu. Sesli komutlara daha hızlı tepki verecek modelin, NameDrop özelliği ile kullanıcıların  bilgilerini birbirleriyle paylaşabilme imkanı olacağını açıkladı. Acil durumlarda ise bağlı olduğu telefonun yerini tespit edebilecek modelin, 5 farklı renk seçeneğiyle piyasaya sürüleceği açıklandı. Sporcular için geliştirilen Apple Watch Ultra 2’nin ise tamamen titanyum kaplama olan kasasıyla dayanıklılığı ile öne çıkacağı belirtildi. Daha yüksek ekran parlaklığı olan modelin, geliştirilmiş GPS özelliği taşıdığı ve 36 saatlik pil ömrüne sahip olduğu ifade edildi. Apple Watch Series 9’un 399 dolar, Apple Watch Ultra 2″nin ise 799 dolardan başlayan fiyatlarla piyasaya sürüleceği açıklandı.

Ürünler ise 22 Eylül’de piyasaya sunulacak.

 

Haber Merkezi

Bakmadan Geçme