• Haberler
  • İmamoğlu’nun selamını getirdiler

İmamoğlu’nun selamını getirdiler

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Mahalli İdareler Koordinatörü Bülent Akköse ile Koordinatör Yardımcısı Osman Cayak, Ödemiş’e gelerek Ödemiş...

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Mahalli İdareler Koordinatörü Bülent Akköse ile Koordinatör Yardımcısı Osman Cayak, Ödemiş’e gelerek Ödemiş Belediye Başkanı Mehmet Eriş’in konuğu oldular.

Ziyareti değerlendiren Ödemiş Belediye Başkanı Mehmet Eriş, “İstanbul Büyükşehir Belediyemizin Mahalli İdareler Koordinatörü Bülent Akköse ve Koordinatör Yardımcısı Osman Cayak, Ekrem İmamoğlu başkanımızın tüm Ödemişlilere selamlarını getirerek belediyemize konuk oldular. Durum değerlendirmesi yapıp İstanbul Büyükşehir Belediyemiz ile iş birliği olanakları içerisinde başarabileceklerimizi konuştuk.

Kentimizin ön planda olduğu süs bitkileri üretimi ile süt ve süt ürünleri için iletişim ve pazar noktasında İstanbul Büyükşehir Belediyesi öncülüğünde yapılabilecekleri değerlendirdik. Kent ekonomimize katkı sunacak çalışmalarla ilgili fikir alışverişinde bulunduk. Belediyelerimiz arasındaki bu iletişim köprüsü ile güzel adımların atılacağına inanıyorum” dedi.

Özcan Çetin

Bakmadan Geçme