• Haberler
  • Gündem
  • İmamoğlu’nun gizli toplantısının ardından CHP hareketleniyor

İmamoğlu’nun gizli toplantısının ardından CHP hareketleniyor

CHP içerisindeki, Kemal Kılıçdaroğlu liderliğinde “devamlılık” hizbi ile İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu liderliğindeki “değişim”...

CHP içerisindeki, Kemal Kılıçdaroğlu liderliğinde “devamlılık” hizbi ile İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu liderliğindeki “değişim” hizbi arasındaki rekabet devam ediyor. Ekrem İmamoğlu’nun zoom üzerinden yaptığı toplantı sızdırılmış, gizli toplantıya CHP’nin bazı kurmaylarının da katıldığı ortaya çıkmıştı.

Bugün, söz konusu durum hakkında parti içerisinde iki ayrı toplantı yapılacağı yazıldı.

Cumhuriyet gazetesinde yer alan habere göre bu iki toplantı, yüzleşme niteliği taşıyacak. Toplantıya, İmamoğlu’nun gizli toplantısına katılan CHP Grup Başkanı Özgür Özel’in ve CHP Grup Başkanvekili Gökhan Günaydın’ın da ‘davet üzerine’ katılacağı belirtildi.

Yüzleşme toplantısında, gizli toplantıyı düzenleyen İmamoğlu da yer alacak.

Yapılacak bir diğer toplantı olan PM toplantısı ise yarın gerçekleşecek. Bu toplantının sert bir havada gerçekleşmesi beklenirken, İmamoğlu’nun gizli toplantısına katılan Muharrem Erkek, Bülent Tezcan, Onursal Adıgüzel ve Tekin Bingöl gibi isimlerin bu toplantıda söz alıp almayacağı merak ediliyor.

Haber merkezi

Bakmadan Geçme