İmamoğlu’nun dijital ortamdaki kolu Necati Özkan

Ekrem İmamoğlu’nun 14-28 Mayıs seçimlerinde Millet İttifakının yenilgisi sonrası kurduğu “değişim hizbi” için bir manifesto yayınlanacağı...

Ekrem İmamoğlu’nun 14-28 Mayıs seçimlerinde Millet İttifakının yenilgisi sonrası kurduğu “değişim hizbi” için bir manifesto yayınlanacağı haftalardır konuşulmaktaydı. Dün, söz konusu manifestoyu Ekrem İmamoğlu internet sitesinde yayınladı.

Ekrem İmamoğlu’nun internet sitesinin domainin kim olduğu ortaya çıktı. Necati Özkan, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı için Ekrem İmamoğlu’nun kampanya direktörlüğünü yapan kişiydi. Öte yandan İmamoğlu’nun siyasi danışmanı da olan Özkan, Ekrem İmamoğlu’nun internet sitesinin domainliğini satın aldı.

Sitenin domaini, Özkan’ın şirketi olan Öykü Reklamcılık adına kaydedildi.

Özkan’ın, seçim kampanyası direktörlüğü sürecinde yaşadıklarını anlattığı bir kitabı da var. “Kahramanın Yolculuğu” başlığıyla yayınlanan kitap, Özkan ile CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu’nun karşı karşıya getirmişti.

Kaftancıoğlu, “Kendilerini kahramanlaştırmaya çalışan profesyoneller bilsinler ki; yalan, yanlış ve eksik verilerle Genel Merkez iradesinin, CHP örgütlerinin ve İstanbul ittifakının emeğine hiç kimse saygısızlık edemeyecektir!” diyerek, kitapta Ekrem İmamoğlu’nun seçim başarısında CHP teşkilatlarının ve İstanbul ittifakının çabalarının yok sayılmasını eleştirmişti.

haber merkezi

Bakmadan Geçme