• Haberler
  • Siyaset
  • İmamoğlu Genel başkanlığa aday mısınız sorusuna yanıt verdi

İmamoğlu Genel başkanlığa aday mısınız sorusuna yanıt verdi

İBB başkanı Ekrem İmamoğlu seçimlerin hemen ardından yaptığı çağrısını yineledi. İBB Haliç Su Sporları Merkezi açılışının...

İBB başkanı Ekrem İmamoğlu seçimlerin hemen ardından yaptığı çağrısını yineledi.

İBB Haliç Su Sporları Merkezi açılışının ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Ekrem İmamoğlu Genel başkanlığa adaylığı konusunda gelen sorulara yaptığı açıklamalarda yine değişim arzusu gündemdeydi.

“Değişim konusundaki fikrimde net olarak kararlıyım” diyen İmamoğlu, “Menzile yürüme hususunda net olarak kararlıyım. Asla kişilere bağlı bir düzene değil, kalıcı bir demokrasi düzeninin bu ülkede var olması için, bunun partimizde de var olması yönünde kararlıyım” dedi.

“İstanbul’da değişim nasıl çok güzel bir sonuç verdiyse eminim ki siyasetteki bu anlamda değişim, hele muhalefette ve kendi partimden başlayan bu kıvılcımın Türkiye’ye çok iyi geleceğini çok iyi görüyorum.”

Kılıçdaroğlu’nun belediye başkanları açıklamasına yanıt verdi

“Belediye başkanları, seçildikleri belediyelere hizmet etmek durumundalar. Onu oradan alıp başka bir işe verelim, bu siyasetin temeline aykırıdır” açıklamaları sorulduğunda ise şöyle bir yanıt verdi:

“Ekranlar üzerinden başta siyasi partimin genel başkanı veya diğer fertlerine mesaj yollamayı yanlış buluyorum. Buralardan mesaj yollamak değil, karşılıklı konuşmanın daha doğru ve tutarlı olacağını düşünüyorum.”

 

 

 

Bakmadan Geçme