İki madde karara bağlandı

Ödemiş Belediye Meclisi Temmuz Ayı Toplantısı AK Parti, CHP ve MHP’li üyelerin katılımlarıyla gerçekleşti. Sadece iki...

Ödemiş Belediye Meclisi Temmuz Ayı Toplantısı; AK Parti, CHP ve MHP’li üyelerin katılımlarıyla gerçekleşti. Sadece iki maddenin görüşüldüğü toplantıda mülkiyeti belediyeye ait Karakova’daki alanda elektrik dağıtım merkezi kurulması amacıyla tahsisi ile ilgili Gediz Elektrik Dağıtım A.Ş.’nin talebinin incelendiğine dair İmar, Plan ve Bütçe ile Hukuk Komisyonu’ndan oluşan ortak komisyonun 26/06/2018 tarih, 2 sayılı kararı ve Belediye Meclisi’nin 3 Eylül 2018 tarihinde yapacağı toplantı gün ve saatinin yeniden belirlenmesi hususunda başkanlık makamının 26/06/2018 tarih, 592 sayılı yazısı karara bağlandı.

 

İmar barışına bilgilendirme toplantısı

 

Ödemiş Belediye Meclis Toplantı Salonu’nda gerçekleşen iki maddeli meclis toplantısının kısa sürede bitmesinin ardından konuşan Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem, “Öncelikle geçtiğimiz hafta gerçekleşen seçimlerim ülkemize hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum. Son günlerde gündeme gelen imar barışıyla ilgili olarak belediyemizde ayrı bir birim oluşturduk ve ayrıca imar barışıyla ilgili olarak bazı bilgilendirme toplantıları da gerçekleştireceğiz. Önümüzdeki günlerde muhtarlarımızla bir buluşma gerçekleştireceğiz” dedi.

 

Gölcük hakkında sorular

 

CHP’li Ödemiş Belediye Meclis Üyesi Özkan Akgün’ün Gölcük Gölü ile ilgili tahlil konusundaki sorusuna cevap veren Badem, “Balık ölümleriyle ilgili olarak Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğü ile de görüştük. Gölcük Mahalle Muhtarımızın da konuyla yakından ilgilenmesi ve korkulacak bir şeyin olmadığını açıklaması bizi rahatlatmıştır. Bu konuda üzerimize düşeni yapmaya hazırız” dedi.

 

MHP’li Belediye Meclis Üyesi Derya Coşkun’un Gölcük’teki kirliliklerle ilgili olarak tatilcilere çöp poşeti dağıtılması önerisini de değerlendiren Başkan Badem, “Ege ve Türkiye’nin önemli turizm merkezlerinden olan Gölcük Mahallesi’ndeki çalışmalarımız ve projelerimiz aralıksız olarak devam ediyor. Çöp poşeti dağıtımı önerinizi de değerlendirebiliriz” diye konuştu.

 

Haber: Turgay KONURALP

 

 

 

Bakmadan Geçme