İki IŞİD mensubu daha yakalandı

Türkiye’de terör örgütlerine ve organize suçlulara karşı operasyonlar devam ediyor. Her gün uyuşturucu çeteleri ve insan...

Türkiye’de terör örgütlerine ve organize suçlulara karşı operasyonlar devam ediyor. Her gün uyuşturucu çeteleri ve insan kaçakçıları gibi organize suçlulara karşı operasyon haberleri gelirken, terör örgütlerine karşı da mücadele sürüyor.

Kırıkkale’de yapılan bir operasyonla bir IŞİD mensubu daha yakalandı. Operasyon, İl Emniyet Müdürlüğü’nün sosyal medya hesabında yapılan paylaşımla duyuruldu.

Açıklamaya göre Terörle Mücadele Şubesi Ekipleri ve Kırıkkale Cumhuriyet Başsavcılığı, Irak uyruklu IŞİD mensubu S.K.S.’yi, Çalılıöz Mahallesi’nde yakaladı. Emniyetteki işlemlerin ardından zanlı, sınır dışı edilmek için Göçmen Kaçakçılığı İle Mücadele ve Hudut Kapıları Şube Müdürlüğü’ne götürüldü.

Bir operayon da Tekirdağ’da

Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Ekipleri tarafından gerçekleştirilen bir diğer operasyonda ise, Kilis İlamat ve İnfaz Bürosu tarafından hakkında 6 yıl 3 ay kesinleşmiş hapis cezası verilmiş bir başka IŞİD mensubu ve Kırgızistan vatandaşı S.Y., Muratlı ilçesinde yakalanarak ceza İnfaz Kurumu’na teslim edildi.

Haber merkezi

Haber merkezi

Bakmadan Geçme