• Haberler
  • İğdeli Kooperatifi ilk kez boy gösterdi

İğdeli Kooperatifi ilk kez boy gösterdi

İğdeli ve Çevre Köyleri Tarımsal Kalkınma Kooperatifi, 1-4 Şubat tarihleri arasında İzmir'de düzenlenen 13.AGROEXPO Tarım ve...

İğdeli ve Çevre Köyleri Tarımsal Kalkınma Kooperatifi, 1-4 Şubat tarihleri arasında İzmir’de düzenlenen 13.AGROEXPO Tarım ve Hayvancılık Fuarı’nda yerini aldı. Kooperatif Başkanı Süleyman Top, “Bu sene bu fuara ilk kez, ürünlerimizi sergilemek ve tanıtmak amacıyla katıldık. Hem yerli hem yabancı müşterilerle temas kurma açısından bu ve benzer fuarlar, bizim büyük bir fırsat. Bu fırsatı değerlendirmek amacıyla fuardaydık. Fuar nedeniyle daha önceden hazırladığımız tanıtım filmini gelen konuklara gösterdik.

Kooperatifimize ait benzin istasyonu bitmiş durumda, 2018’de halka ve ortaklarımıza açacağız. Marketimiz de halka ve ortaklarımıza hizmet verecektir. Benzinlik ve marketin açılmasıyla yem, yonca ve saman ihtiyaçları karşılanacak. 2018’de yeni organize sanayi bölgesinde 10 bin metrekare alana plan çalışmaları olacak. Zeytin ve salamura ve yağla ilgili planlarımız ve projelerimiz var. Büyükşehir ile ilgili sosyal projeler, anlaşma protokolleri aralıksız olarak devam ediyor. Kredi kullanmayan kooperatifler arasında yer alıyoruz. Yani kendi öz kaynağımız ile çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bazı ajanslara başvuruyoruz” diye konuştu.

İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne de ayrıca teşekkür ettiğini dile getiren Başkan Süleyman Top, “İzmir Büyükşehir Belediye Başkanımız Aziz Kocaoğlu’nun yerelde kalkınma sloganıyla kooperatiflere yönelik desteği devam etmektedir. Biz de İzmir Büyükşehir Belediyesi ile karşılıklı güven çerçevesinde çalışmalarımızı ve anlaşmalarımızı sürdürüyoruz. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’na desteklerinden dolayı ayrıca teşekkür ediyorum” dedi.

Haber: Turgay KONURALP

 

 

 

Bakmadan Geçme