• Haberler
  • Asayiş
  • İddia: İYİ Parti Ankara İl Başkan Yardımcısı ve Milletvekili, Kaplan çetesi mensubunun düğününde

İddia: İYİ Parti Ankara İl Başkan Yardımcısı ve Milletvekili, Kaplan çetesi mensubunun düğününde

Çete lideri Ayhan Bora Kaplan’ın yakalanmasının ardından Ankara’da faaliyet gösteren Kaplan Çetesi yeniden gündeme oturmuştu. 15...

Çete lideri Ayhan Bora Kaplan’ın yakalanmasının ardından Ankara’da faaliyet gösteren Kaplan Çetesi yeniden gündeme oturmuştu. 15 Temmuz Darbe Girişimi gecesi çete mensuplarının ve liderlerinin Süleyman Soylu ile beraber ağır silahlarla TRT önüne geldiği, uyuşturucu satıcılığı, fuhuş ve tefecilikte aktif olduğu, rakip çeteler çökertilirken Kaplan Çetesi’ne dokunulmadığı ve operasyon sırasında çete mensuplarından birinin evinde çok sayıda müstehcen çocuk görüntüsü bulunduğu iddiası ortaya atılmıştı.

Çete mensubunun düğününde İYİ Parti’li yönetici ve milletvekili

Gazeteci Baransel Ağca’nın iddialarına göre Kaplan Çetesi’ne mensup Levent Çiçek’in oğlunun sünnet düğününe, İYİ Parti Ankara İl Başkan Yardımcısı Gürhan Kocaman ve Milletvekili Adnan Beker de katıldı. Aynı iddiaya göre Çiçek, 15 Temmuz gecesi Soylu’nun talimatıyla TRT’ye düzenlenen baskına katılan Kaplan Çetesi üyeleri arasındaydı.

İddialar arasında Çiçek’in eşinin İYİ Parti Etimesgut yöneticisi olduğu da yazıyor.

Ağca’nın paylaşımının tamamı şu şekilde:

Hayat tesadüflerle dolu. Az önce bir video ve foto paylaşıp İYİP Ankara İl Başkan Yardımcısı Gürhan Kocaman’ın çete lideri Ayhan Bora Kaplan’ın oğlunun sünnet düğününden en net görüntüsü demiştim ve Tiktok’taki bazı videolar nedeniyle aynı düğünde İYİP Ankara Milletvekili Adnan Beker’in (@AdnanBekerr) de düğünde olduğunu söyleyip foto paylaşmıştım. Sağolsun Beker’in danışmanı beni uyardı. “Bu görüntü başka düğünden. Vekilim, Ayhan Bora Kaplan’ın oğlunun sünnetine katılmadı” dedi. Biraz baktım ve hakikaten o düğünün başka bir düğün olduğunu gördüm. Danışmanı doğru söylüyordu. Fakat Beker’in katıldığı düğün Levent Çiçeğ’in oğlunun düğünüydü. Levent Çiçek kimdi? Süleyman Soylu’nun talimatıyla 15 Temmuz’da TRT’ye elde silah giden Ayhan Bora Kaplanla aynı ekipteydi. İkinci tweette İYİP Ankara Milletvekili Adnan Beker’in katıldığı düğünün sahibi Levent Çiçek’e dair bazı fotolar paylaşacağım. İYİP’in Ankara’daki bu çeteyle bu kadar içli dışlı olması neden kimsenin umrunda değil onu da anlamadım.

https://x.com/brnslagca/status/1701619643054502183?s=20

İYİP Ankara Milletvekili Adnan Beker’in katıldığı sünnet düğününün sahibi Levent Çiçek ve Ayhan Bora Kaplan, 15 Temmuz gecesi Süleyman Soylu’nun talimatıyla TRT önüne elde silahlarla birlikte gidiyor. Benim gibi iki düğünü karıştıran bir hesabın altına gelen “Ankaranın adamı” rumuzlu hesap ise Beker’in katıldığı düğünün Levent Çiçek’e ait olduğunu, Çiçek’in eşinin İYİP Etimesgut’ta yönetici olduğunu söylüyor. Bu arada bu düğünün görüntüleri de geçen hafta düğünün video işini yapan hesap tarafından Tiktok’a yüklenmiş. Yani aynı dönemlerde yapılıyor bu iki düğün de.

https://x.com/brnslagca/status/1701621676696305844?s=20

Bu arada Tiktok’ta bu düğüne dair hemen hemen her aşama mevcut. Harika bir iş çıkarmış Baran film yetkilileri. Kendilerini tebrik ediyorum. Fakat @iyiparti il yöneticilerinin, vekillerinin Soylu bağlantılı bu çeteyle bu kadar içli dışlı olması umarım bazı arkadaşların durumu sorgulamasına yol açar. Ayrıca TİP Milletvekili Ahmet Şık, 2021 yılında Süleyman Soylu’ya Ayhan Bora Kaplan ve Levent Çiçek ile olan ilişkisini sormuş. Yanıta dair bir şey bulamadım.

https://x.com/brnslagca/status/1701623436114546964?s=20

Haber merkezi

Bakmadan Geçme