• Haberler
  • Asayiş
  • İddia Depremzede annesine yardım istemek için camiye giden kadın, imamın saldırına uğradı

İddia Depremzede annesine yardım istemek için camiye giden kadın, imamın saldırına uğradı

İddialara göre 12 Ağustos’ta Narlıca Mahallesi’nde, depremzede annesi için yardım istemeye bir camiye giden Arzu Eskidir...

İddialara göre 12 Ağustos’ta Narlıca Mahallesi’nde, depremzede annesi için yardım istemeye bir camiye giden Arzu Eskidir isimli kadın, kıyafetinden dolayı caminin imamı Yaşar Ersöz’ün saldırısına uğradı. Ersöz, “sen bu kılıkla buraya nasıl gelirsin, utanmıyor musun” diyerek Eskidir’e saldırdı. Eskidir, imamdan şikayetçi oldu.

‘Ben konuşmak istedim, o saldırdı’

Duvar gazetesinden Selda Munduz’un haberine göre sağlığı nedeniyle annesinin yardıma ihtiyacı olduğunu belirten Eskidir, Kocaeli’ye dönmeden önce imamdan annesi için su istemek üzere camiye gitti. Caminin terasında yanında çocuklarla beraber Yaşar Ersöz’le karşılaştığını belirten Eskidir, “Ben konuşmak istediğimi söyledim. O sırada telefonu çaldı ve konuşmaya başladı. Telefon konuşması uzun sürdü. Birkaç kere kısaca bir şey söyleyip ayrılacağımı belirttim. Ancak imam Ersöz, ‘Sen bu kılıkla buraya nasıl gelirsin, utanmıyor musun?” diyerek saldırdı.” ifadelerini kullandı.

İmamın eşi kollarından tutmuş

Eskidir, Ersöz’den kaçmaya çalışırken imamın eşinin kendisini kollarından yakaladığını, bu sırada Ersöz’ün saldırmaya devam ettiğini belirtti. Evine döndüğünde olayı polise bildirdiğini belirten Eskidir, sahra hastanesinden darp raporu aldı.

Eskidir, şikayetini geri çekmesi için İmam Ersöz’ün tehdidine uğradığını da söyledi. Eskidir, “Bu kişiler, şikayetimi geri almam için beni tehdit etti. Korkmuyorum, şikayetimden vazgeçmeyeceğim” dedi.

Haber merkezi

Bakmadan Geçme