• Haberler
  • Gündem
  • HRT TV sunucusu canlı yayında ‘Hatay’ için soyundu

HRT TV sunucusu canlı yayında ‘Hatay’ için soyundu

6 Şubat’ta meydana gelen ve iktidarın sorumluluktan kaçmak için ‘asrın felaketi’ olarak nitelediği deprmelerde 50 bini aşkın...

6 Şubat’ta meydana gelen ve iktidarın sorumluluktan kaçmak için ‘asrın felaketi’ olarak nitelediği deprmelerde 50 bini aşkın insan hayatını kaybetti, Çocuklar öksüz ve yetim kaldı

Depremlerden en çok etkilenen illerden biri de Hatay oldu. Cumhuriyet muhabiri Çağdaş Bayraktar, günlerdir Hatay’da ne olup bittiğini yazıyor. Depremzedeler, yaşam savaşına devam ediyor.

CANLI YAYINDA SOYUNDU

Hala depremin etkilerini üzerinden atamayan Hatay sesini du-yurmak için mücadeleye devam ediyor yayın yapan HRT Akdeniz TV’de Ana Haber sunucusu Ali Yolcu, canlı yayında soyundu.

Ana haberde “Televizyonunuzun ayarlarıyla oynamayın, bir protesto yapacağım” diyerek söze başlayan Ali Yolcu, soyunmaya başladı.

Yolcu “Arapça söyledik, Türkçe söyledik, Kürtçe söyledik duymadılar. Hükümet bizi duysun, muhalefet bizi duysun. Soyunuyorum çünkü yayılsın bu video sosyal medyada, Hatay’ın sesi duyulsun istiyorum. Bunu Hatay için yapıyorum, belki sesimizi duyarlar böylece, çünkü duymadılar” diye konuştu.

O anlar sosyal medyada da gündem oldu.

Bakmadan Geçme