• Haberler
  • Hollanda'da bayilik temasları

Hollanda'da bayilik temasları

İzmir Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanı Ahmet Kocaağa, bazı yönetim kurulu üyeleri ile birlikte suni tohumlama...

İzmir Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanı Ahmet Kocaağa, bazı yönetim kurulu üyeleri ile birlikte suni tohumlama bayiliği ile ilgili olarak Hollanda’nın büyük firmalarından CRV ve Bles Daires’in üst düzey yöneticileri ile görüşme yaptılar.

Başkan Kocaağa, gelişmelerin önümüzdeki günlerde netlik kazanacağını dile getirerek, “Önceki gün Hollanda’dan döndük. Hollanda ziyareti kapsamında ülkenin en büyük firmaları arasında bulunan CRV ve Bles Daires firmasının üst düzey yöneticileriyle suni tohumlama bayiliği konusunda birtakım görüşmelerimiz oldu. Bu görüşmelerimizden önümüzdeki günlerde sonuç alacağımıza inanıyorum. Suni tohumlama, göreve gelmeden önce de üzerinde durduğumuz projelerden biriydi. Hollanda’da temas kurduğumuz firma yetkilileri ve görüştüğümüz Hollandalı yöneticiler, suni tohumlama bayiliği konusunda bize sıcak bakıyorlar” dedi.

Geçtiğimiz yıl Bulgaristan’dan saman ithal ettiklerini ancak şu anda saman konusunda çok büyük bir sıkıntı olmadığını dile getiren Başkan Kocaağa, “Bilindiği üzere çok miktarda samanı ülkemize getirmiştik. Ancak bu yıl samanda büyük sıkıntı görmüyoruz. Fiyatlar da normal seviyelerde geziyor. İzmir Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği olarak sorunlarının çözümü için her zaman üyelerimiz yanındayız ve yanlarında olmaya da devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Haber: Turgay KONURALP

 

 

Bakmadan Geçme