Hızlı oje kurutmanın yolları nelerdir?

Oje kadınların güzellik sırları içerisindeki değişmez maddelerden biridir. Oje kurutmak ise hem zaman alan hem de dikkat...

Oje kadınların güzellik sırları içerisindeki değişmez maddelerden biridir. Oje kurutmak ise hem zaman alan hem de dikkat ve özen isteyen bir iştir. Değişen zaman ve teknoloji oje kurutma makinesi veya oje kurutucu makineyi kullanıcılara sunsa da bu tarz cihazlara para vermek istemeyen kişilerin ojelerini nasıl daha hızlı ve daha pratik olarak kurutulabileceği yöntemler aşağıda sıralanmaktadır.

SOĞUK SU

Ojelerinizi hızlıca kurutmanın en kolay yollarından biri elinizi soğuk suda bir kaç dakika bekletmektir. Soğuk su kurumaya veya donmaya yüz tutmuş olan ojenin bozulmadan donmasını sağlar.

SAÇ KURUTMA MAKİNESİ

Tırnaklarınıza sürdüğünüz ojenin hızlı kuruması için diğer bir yöntem ise saç kurutma makinesidir. Saç kurutma makinenizi soğuk ayara alın düşük hızda biraz uzak mesafeden ojeli tırnaklarınıza tutun.

SAÇ SPREYİ

Sürdüğünüz ojeyi kurutmak için saçlarınıza şekil vermek için kullandığınız spreyi kullanabilirsiniz. Ojeyi sürdüğünüz tırnaklarınız üzerine yaklaşık 30 santim mesafeden saç spreyini sıkın ve bir kaç dakika sonra elinizi yıkayın.

HIZLI KURUYAN OJE TERCİH ETMEK

Artık hızlı kuruyan ojeler de raflardaki yerlerini aldı eğer oje kurutma süresinden şikayetçiyseniz hızlı kuruyan ojeleri tercih edebilirsiniz.

OJE KURUTMA SPREYLERİ

Bir süredir raflarda bulunan oje kurutma spreyleri her ne kadar ekstra bir maliyet oluştursa da ciddi oranda ojenin kuruma süresini kısaltıyor. Kozmetik mağazalarından temin edebileceğiniz oje kurutma spreyleri aynı zamanda ojelerinizin daha parlak görünmesine imkan sağlıyor.

Haber Merkezi

Bakmadan Geçme