Her maç ayrı heyecan

Süper Amatör Lig Güney Grubu’nda son haftalara yaklaşılırken gerek zirve mücadelesinde gerekse kümede kalma yarışında heyecan...

Süper Amatör Lig Güney Grubu’nda son haftalara yaklaşılırken gerek zirve mücadelesinde gerekse kümede kalma yarışında heyecan had safhaya ulaştı. Sezonun 16. haftası, aynı hedefleri kovalayan takımların mücadelelerine sahne olacak.

Son haftaların formda ekipleri Özçamdibispor ile Torbalı Çaybaşıspor’un da alt sıralarla olan bağlarını koparıp üst basamaklara eklemlenmesiyle play off ümidi taşıyan takım sayısı sekize yükseldi. Böylece aralarında Ödemişspor ile Bayındırspor’un da bulunduğu zirve adaylarının yarışı iyice kızıştı. Gruptaki ilk sekiz takımın ve son dört ekibin artık alt ve üst sıralar diye ayrılması nedeniyle bu hafta yapılacak altı maçın dördü, şampiyonluğu yakından ilgilendirirken ateş hattında da iki müsabaka yapılacak.

Adeta kader haftası

Üçte üç yaparak müthiş bir grafik yakalayan Ödemişspor, bu çıkışını sürdürmek için lider Halilbeylispor’u konuk edecek. Kırmızı lacivertliler, iddiasını sürdürebilmek için renktaşını devirmenin planlarını kurarken gözünü diğer zirve adaylarının birbirleriyle oynayacakları maçlara çevirdi. İkinci Alaçatıspor ile üçüncü Bayındırspor’un birbirleri ile karşılaşmaları nedeniyle en azından birinin puan kaybedecek olması, Efe’nin iştahını kabartırken birer puan önünde yer alan Çeşme Belediyespor ile Balçova Belediyespor’un da son kozlarını oynayan Torbalı Çaybaşıspor ve Özçamdibispor ile kapışmaları da Ödemişspor’un avantaja dönüştürebileceği bir durum.

Alt sıralar alev alev

Öte yandan alt sıralarda da aynı puanlara sahip iki komşu ilçenin takımları olan Güzelbahçe Belediyespor ile Narlıdere Belediyespor mücadele edecek. Şirinyerspor ise son sıradaki Selçuk Çamlıkspor’u sahasında yenerek diğer rakiplerinin kapışmasını fırsat bilmek hedefinde.

Şazenuş Keskin

Bakmadan Geçme