• Haberler
  • Hekim Düğüm'den 12.mağaza

Hekim Düğüm'den 12.mağaza

Ödemiş'te ev tekstili sektörüne doksanlı yıllarda başlatan Hekim Düğüm Halıcılık, el dokuma halıları ile ilgi görmüştü....

Ödemiş’te ev tekstili sektörüne doksanlı yıllarda başlatan Hekim Düğüm Halıcılık, el dokuma halıları ile ilgi görmüştü. El dokuma halılarının yanı sıra sırasıyla mobilya, ev oturma grupları, mutfak grupları ve yatak odası grupları ile sektörünü genişletmişti. Ardından ev tekstilinde evlerin olmazsa olmazı olan perde grubuna da giren Hekim Düğüm Halıcılık, müşteri memnuniyetini artırarak Ödemiş’in ardından Kiraz ilçesinde açtığı mağazalar ile diğer müşterilerinin ayağına hizmetleri götürerek kolaylık sağladı.

Kiraz ilçesinin yanı sıra daha önce Tire ilçesinde de mağaza açan ve geçtiğimiz haftalarda Ödemiş’e Çetmen Mobilya’yı da kazandıran Hekim Düğüm Halıcılık, mağaza konseptine bir yenisini daha ekleyerek geçtiğimiz gün Tire ilçesinde 12. mağazasını hizmete açtı.

Hekim Düğüm Halıcılık’ın Sahibi Murat Kesgin, “Biz ev tekstilinde müşterilerimize hep iyisini sunmaya çalıştık. İşimiz halıcılık, mobilyacılık oldu. Müşteri memnuniyetini ön planda tutarak, müşterilerimizin istedikleri model ve desen profiline de büyük önem vererek bugünlere müşterilerimizin desteği ile geldik. Onlar ile var olduk. Onların bize verdiği güçle hep daha iyisini yapmaya çalıştık. Müşteri memnuniyeti bizim için çok önemlidir. Biz müşterilerimizle aile gibiyiz. Her müşterimizin bütçesine göre ürünlerimiz ve modellerimiz bulunmakta. Bugün 12. mağazaya güvenle, büyüyerek geldik” dedi.

Haber: Nazif Harupçu

Bakmadan Geçme