• Haberler
  • Genel
  • Hatay'daki kukla oyununa hakkında inceleme başlatıldı

Hatay'daki kukla oyununa hakkında inceleme başlatıldı

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından sosyal medya'da yayınlanan açıklmada 'Korku ve kederin kaçtığı gün' adlı...

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından sosyal medya’da yayınlanan açıklmada “Korku ve kederin kaçtığı gün” adlı oyunun gösterimine ilişkin gerekli izinlerin alınmadığının belirlildiği bilgisi yer aldı.  Söz konusu oyunun yayınlandığı sosyal medya içeriklerine erişim engeli getirilmesine yönelik hukuki sürecin başlatıldığı da duyurdu. Bakanlığın açıklamasının tamamı ise şöyle:

“Söz konusu videodan bir sosyal medya hesabından yapılan paylaşımla haberdar olan Bakanlığımız olay hakkında gerekli incelemeleri derhal başlatmıştır. Oyunun gösterimine ilişkin gerekli izinlerin alınmamış olması nedeniyle Hatay Samandağ İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından gerekli çalışmalar yapılmakta olup Bakanlığımızca süreç yakından takip edilmektedir. Oyunu izleyen çocuklarımızın ve ailelerinin psikolojik durumunu değerlendirmek ve olumsuz etkilerin giderilmesi için aynı gün Samandağ Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğünde görevli psikologlarımız tarafından mesleki çalışmalara başlanmıştır.”

 

https://dai.ly/k7AjxX4Vkp8BAEzgcGU

Haber Merkezi

 

Bakmadan Geçme