• Haberler
  • Gündem
  • Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi Tıp Fakültesi Mezunları, Depremde Hayatını Kaybedenleri Anmak İçin Yürüdü

Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi Tıp Fakültesi Mezunları, Depremde Hayatını Kaybedenleri Anmak İçin Yürüdü

Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi Tıp Fakültesi mezunları, mezuniyet töreninde, 6 Şubat’ta Kahramanmaraş’ta meydana gelen ve 11...

Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi Tıp Fakültesi mezunları, mezuniyet töreninde, 6 Şubat’ta Kahramanmaraş’ta meydana gelen ve 11 ilde etkili olan depremlerde hayatını kaybeden doktor ve tıp öğrencilerinin fotoğraflarıyla birlikte yürüdü.

Tıp fakültesi öğrencileri, depremde hayatını kaybeden tıp öğrencileri ve hekimlerin anısını yaşatmak için mezuniyet töreninde fotoğraflar eşliğinde yürüyüş gerçekleştirdi. Yürüyüşün ardından öğrenciler, fotoğrafların önüne karanfil bıraktı.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, törenden bir görüntü paylaşarak, “Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi Tıp Fakültesi mezuniyet töreninde, artık aramızda olmayan öğrenci ve hekimlerimiz için duyulan üzüntü diploma sevinciyle bir araya geldi. Depremde hayatını kaybeden arkadaşlarımızı rahmetle anıyoruz” ifadelerini kullandı.

Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi Tıp Fakültesi mezuniyet töreninde diploma sevinci ile artık aramızda olmayan öğrenci ve hekimlerimiz için duyulan üzüntü bir aradaydı. Depremde hayatını kaybeden arkadaşlarımızı rahmetle anıyoruz. pic.twitter.com/L1pOKDkWNz

— Dr. Fahrettin Koca (@drfahrettinkoca) July 9, 2023

Haber

HABER MERKEZİ

Bakmadan Geçme