• Haberler
  • Hastalar taşınmaya başladı

Hastalar taşınmaya başladı

Ödemiş'in yeni devlet hastanesinde çalışmalar bitti. Önceleri 250 yatak olarak belirlenen hastanenin kapasitesi, sonradan 300 yatağa...

Ödemiş’in yeni devlet hastanesinde çalışmalar bitti. Önceleri 250 yatak olarak belirlenen hastanenin kapasitesi, sonradan 300 yatağa çıkarıldı. Tek ve çift kişilik odalardan oluşan modern hastanede son rötuşlar da tamamlanmak üzere. Eski binadaki idari birimler ve bölümler, diyaliz hastaları, gebe okulu ve fizik tedavi bölümünün yeni hastaneye taşınma işlemi sonuçlandı. Genel taşınmanın 5 Mart’a kadar devam edeceği ve bu tarihten itibaren hastaların yeni hastanede tedavi görmeye başlayacakları öğrenilirken açılışın da Mart ayı içerisinde olması bekleniyor.

Ödemiş Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Ömer Koçak, “300 yataklı Ödemiş Devlet Hastanesi’nin açılış süreci devam ediyor. Bu hafta başından itibaren diyaliz merkezimiz hizmetlerine başladı. Yaklaşık 100 diyaliz hastasının tedavilerine yapılmakta. Şu anda toplu taşınma çalışması içindeyiz. İdari bölümlerinin birçoğu taşınmış durumda. Yoğun bakım gibi önemli ve kritik bölümleri taşırken daha sağlıklı plan yaparak hastaneyle ilgili taşınma sürecini tamamlayacağız” dedi.

Haber: Turgay KONURALP 

Bakmadan Geçme