• Haberler
  • Asayiş
  • Hasta yakınlarının darp ettiği doktor yoğun bakıma alındı

Hasta yakınlarının darp ettiği doktor yoğun bakıma alındı

Gaziantep’in Şahinbey ilçesinde bulunan 23 Nisan Mahallesi’ndeki özel bir hastanede bir aile, ateşlenen çocuğunu acil servise...

Gaziantep’in Şahinbey ilçesinde bulunan 23 Nisan Mahallesi’ndeki özel bir hastanede bir aile, ateşlenen çocuğunu acil servise getirince aile ile acil servis doktoru Asadullah Begoğlu arasında tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi ile aile yakınları, doktoru kemer ve demir çubuklarla darp etti.

Doktor yoğun bakıma alındı

Saldırı sırasında doktorun yanı sıra kavgayı ayırmaya çalışan Gece Müdürü Ahmet Sefa Sağlık ve güvenlik görevlisi Gökhan Hacı Yunus da yaralandı. Sağlık ve Yunus ayakta tedavi edildi. Ağır yaralı olan ve hayati tehlikesi bulunan Begoğlu ise yoğun bakıma alındı. Saldırganların bir kısmı ve aile üyeleri gözaltına alınırken, diğer şüpheliler ise aranıyor.

Kavganın, ailesinin doktora getirdiği çocuğun yüksek ateşten dolayı damar yolunun açılmaması üzerine başladığını söyleyen Sağlık, güvenlik görevlisi ile beraber saldırganları hastaneden çıkarırken hastaya müdahale edildiğini bildirdi; “Çocuğun babası arama yaparak birkaç araba dolusu yakınını hastaneye çağırdı. Hastanenin dışına çıktığımızda çok ağır hakaretler ederek hem doktorumuza hem bana saldırdılar. Doktorumuz şu an yoğun bakımda, başında yaklaşık 15 dikiş var. Hayati tehlikesi devam ediyor. Sağlık çalışanlarına şiddetin önlenmesi için gerekenlerin yapılması lazım.” dedi.

Haber merkezi

Bakmadan Geçme