Haluk Levent'ten adaylık açıklaması

Deprem felaketi sürecinde kurduğu Ahbap Derneği ile yaptığı yardımlarla adını sık sık duyduğumuz sanatçı Haluk Levent'in...

Deprem felaketi sürecinde kurduğu Ahbap Derneği ile yaptığı yardımlarla adını sık sık duyduğumuz sanatçı Haluk Levent’in siyasete atılacağı iddia edildi. Levent’ten bu konu hakkında açıklama gecikmedi.   

Bir partiden milletvekili adaylığı teklifi aldığı konuşulan Levent, hakkındaki iddiayı yalanlayarak “Olmadı olmayacak. Zaten bir siyasi partiye girsem patavatsızlığımdan ve şapşallığımdan partinin oyu dibe düşer” diye belirtti.

Haber

“PATAVATSIZLIĞIMDAN PARTİNİN OYU DİBE DÜŞER” 

Haluk Levent; 8,7 milyon takipçisinin bulunduğu Twitter hesabından “Bugün de başka bir siyasi parti gönüllüleri siyasete gireceğimi yazmışlar. Tabii ki öyle bir şey yok. Yıllarca yazdım. Olmadı, olmayacak. Zaten bir siyasi partiye girsem patavatsızlığımdan ve şapşallığımdan partinin oyu dibe düşer. Şu anda tek gündemim deprem. Bilginize” açıklamasını yaptı. 

  

”GÜVENİNİZE TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Yardımlarıyla adından sıkça söz ettiren Haluk Levent, bir araştırma şirketi tarafından yapılan ankette en güvenilen ünlü seçildi. Sevenlerine teşekkür eden Levent, “Bu güvenin Ahbap’tan kaynaklı olduğunu biliyorum. Güveninize teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu. 

Haber Merkezi 

 

Bakmadan Geçme