• Haberler
  • Magazin
  • Halil Taşkın hayatını kaybetti! Çocuk yaşta müzik dünyasına girmişti!

Halil Taşkın hayatını kaybetti! Çocuk yaşta müzik dünyasına girmişti!

Yakın arkadaşı şarkıcı Kader, başarılı bir şarkıcının ölüm haberini duyurdu. Instagram hesabından yaptığı paylaşımla acı haberi...

Yakın arkadaşı şarkıcı Kader, başarılı bir şarkıcının ölüm haberini duyurdu. Instagram hesabından yaptığı paylaşımla acı haberi paylaşan Kader, “Anlatamam ki acımı, sanatını, kişiliğini, insanlığını, adamlığını saymakla bitiremem. Canımı kaybettim. Ağabeyimi, çocukluğumu, gençliğimi kaybettim. Birlikte pek çok şey yaşadık, turneler, konserler, anılar… Kalbimde her zaman olacaksın. Sanat camiasının büyük bir kaybı. Ruhun şad olsun sevgili dostum. Allah taksiratını affetsin” dedi.

Kader, ölüm haberine karşı derinden etkilenmiş ve başka bir paylaşımında da “Hala inanamıyorum, gittiğine. Seninle çok şey paylaştık, ağabeydik, çocukluğumuzdun, gençliğimizdik. Çok üzgünüm, gerçekten çok üzgünüm. Allah mekanını cennet eylesin” ifadelerini kullandı.

Ayrıca, şarkıcı Halil Taşkın’ın cenaze töreniyle ilgili bilgi veren Kader, “Dostlar, Halil Taşkın’ın cenazesi pazartesi öğlen namazını müteakiben Zeytinburnu Beştelsiz Camii’nden kaldırılacak ve Mevlanakapı Mezarlığı’nda defnedilecektir” dedi.

haber merkezi

Bakmadan Geçme