Halil de yuvada kaldı

Ödemişspor, geçen sezon devre arasında takıma katılan Ödemişli tecrübeli orta saha oyuncusu Halil Karataş ile yeniden...

Ödemişspor, geçen sezon devre arasında takıma katılan Ödemişli tecrübeli orta saha oyuncusu Halil Karataş ile yeniden anlaştı.

Muğlaspor ile 1999 yılında profesyonelliğe geçiş yapan 38 yaşındaki deneyimli futbolcu, daha sonra sırasıyla Tarsus İdman Yurdu, Şanlıurfa Belediyespor, Şanlıurfaspor, Fethiyespor, Alanyaspor, Turgutluspor, Tokatspor, Hatayspor, Gümüşhanespor, Altay ve Pendikspor formalarını terletti. Kariyeri boyunca 2.Lig’de 376, 3.Lig’de 136, Bölgesel Amatör Lig’de 14 ve Türkiye Kupası’nda 9 maça çıkan Halil, 2.Lig’de 28, 3.Lig’de 11 ve Bölgesel Amatör Lig’de de bir kez rakip fileleri sarsmayı başardı.

2016-17 sezonunda Altay’ın 3.Lig’den 2.Lig’e yükselen şampiyon kadrosunda bulunan deneyimli futbolcu, geçtiğimiz sezona ise 2.Lig takımı Pendikspor’da başlamıştı. Burada biri kupada olmak üzere sekiz maçta oynayan Halil, devre arasında transfer olduğu memleketinin takımı Ödemişspor ile ikisi play off olmak üzere toplam 14 maça çıktı ve iç sahada 4-1 sonuçlanan Dikili Çandarlıgücü maçının 48. Dakikasında farkı ikiye çıkaran golü kaydetti.

Öte yandan transfer çalışmalarına devam eden Ödemişspor, yarın Nevşehir-Ürgüp kampı için yola çıkacak. Kırmızı lacivertlilerin Ürgüp kampı, 10 gün sürecek.

Haber: Turgay KONURALP

Bakmadan Geçme