• Haberler
  • Hakim ve savcıların yerleri değişti

Hakim ve savcıların yerleri değişti

HSYK'nın 2018 Yılı Adli Yargı Kararnamesi kapsamında Ödemiş Adliyesi'nde tayini çıkan hakim ve savcıların isimleri de...

HSYK’nın 2018 Yılı Adli Yargı Kararnamesi kapsamında Ödemiş Adliyesi’nde tayini çıkan hakim ve savcıların isimleri de belli oldu. Buna göre Ödemiş Cumhuriyet Başsavcısı olarak görev yapan Başsavcı Celal Tekin, İzmir Adliyesi’ne savcı olarak tayin edilirken Ödemiş 3. Asliye Ceza Hakimi Tuna Tekin’in de İzmir Adliyesi hakimi olarak görev alacağı bildirildi.

Yaz kararnamesi kapsamında Ödemiş Cumhuriyet savcılarından Tuğba Akalın Muğla Cumhuriyet Savcılığı’na, Ödemiş Cumhuriyet savcılarından Serdar Güntaş Ankara Cumhuriyet Savcılığı’na, Ödemiş Sulh Hukuk hakimlerinden Gökhan Özgan Gaziantep Adliyesi hakimliğine, Ödemiş Cumhuriyet savcılarından Burak Deveci Sarayönü Cumhuriyet Savcılığı’na, Ödemiş Adliyesi hakimlerinden Vildan Aydın Patnos Adliyesi hakimliğine atandı.

Ödemiş Saray Garden’da gerçekleşen hakim ve savcıların veda yemeğindeki plaket töreninde konuşan Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem,  “İlçemiz adliyesinde görev yaparken Yaz Adli Yargı Kararnamesi kapsamında tayini çıkan değerli hakim ve savcılarımıza Ödemiş’e verdikleri hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum. Tayini çıkan adli yargı mensuplarımıza bundan sonraki görev yerlerinde de başarılar diliyorum” dedi.

Haber: Turgay KONURALP

 

Bakmadan Geçme