• Haberler
  • Gündem
  • Habertürk’te Seçim Sonrası Hareketlilik Devam Ediyor: Kürşad Oğuz Kanalla Yollarını Ayırdı

Habertürk’te Seçim Sonrası Hareketlilik Devam Ediyor: Kürşad Oğuz Kanalla Yollarını Ayırdı

Ciner Medya Grubu’nda seçim sonrası hareketlilik devam ediyor. Medyaradar’ın aktardığı bilgilere göre, Habertürk kanalı, cumhurbaşkanlığı seçimlerinin...

Ciner Medya Grubu’nda seçim sonrası hareketlilik devam ediyor. Medyaradar’ın aktardığı bilgilere göre, Habertürk kanalı, cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ardından siyasi tartışma programlarını sona erdirme kararı almıştı. Bu kararın ardından Habertürk’ten bir ayrılık haberi geldi. Habertürk TV Programları Koordinatörü ve ekran yüzü olan Kürşad Oğuz, kanalla yollarını ayırdı. Ayrılık kararının kanal yönetiminin tartışma programlarını bitirme kararının bir sonucu olduğu iddia ediliyor.

Kürşad Oğuz, Habertürk’te çeşitli görevlerde bulunmuştu. Haberturk.com Yayın Koordinatörlüğü, Habertürk Gazetesi Yayın Yönetmen Yardımcılığı ve Habertürk TV Yayın Koordinatörlüğü gibi pozisyonlarda görev yapmış ve 2020 Ağustos ayında Genel Yayın Yönetmeni olarak atanmıştı. Oğuz, son olarak sunuculuk ve Habertürk TV Programları Koordinatörü olarak görev yapıyordu.

Öte yandan, Habertürk’ün internet portalında 29 Mayıs’tan bu yana yeni köşe yazıları yayınlanmıyor. Ayrıca, Habertürk’te Teke Tek, Teke Tek Bilim ve Teke Tek Özel programlarını sunan gazeteci Fatih Altaylı da yakın bir zaman önce kanaldan ayrıldığını açıklamıştı.

HABER MERKEZİ

Bakmadan Geçme